Αθλητισμός

Προσινέτσκι: «Εκτός εθνικής ο Βράνιες, δεν θέλουμε προβλήματα στην ομάδα»

Προσινέτσκι: «Εκτός εθνικής ο Βράνιες, δεν θέλουμε προβλήματα στην ομάδα»
Ο Όγκνιεν Βράνιες τέθηκε εκτός εθνικής Βοσνίας μετά το ερωτικό σκάνδαλο και όσα ακολούθησαν, όπως είπε ο Προσινέτσκι.

Ο Όγκνιεν Βράνιες απασχόλησε το τελευταίο διάστημα, όχι για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά για το ερωτικό σκάνδαλο με την  Γέλενα Καρλέουσα, με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει για την εθνική Βοσνίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν θα είναι στην εθνική Βοσνίας.

Το ερωτικό σκάνδαλο που βγήκε στην επιφάνεια με τη Γέλενα Καρλέουσα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ξεκαθάρισε πως δεν τον υπολογίζει.

«Ο Βράνιες έθεσε εαυτόν εκτός εθνικής. Ένας παίκτης που εκπροσωπεί τη χώρα πρέπει να έχει άριστη συμπεριφορά μέσα κι έξω από το γήπεδο. Λυπάμαι αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Ήδη η ομοσπονδία έχει καταδικάσει τη συμπεριφορά του.

Ο Βράνιες έχει έρθει σε σύγκρουση με τον κόσμο και μας έχει απασχολήσει με τα τατουάζ του και τώρα με την ερωτική του ζωή. Δεν μπορεί να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο. Όλοι έχουμε στόχο να φέρουμε την εθνική στο Euro 2020 και δεν θέλουμε το παραμικρό πρόβλημα γύρω από την ομάδα μας», ανέφερε ο Κροάτης προπονητής.

«Σίγουρα η απουσία του είναι πρόβλημα γιατί έχει προσφέρει στην εθνική ομάδα. Θα πρέπει να βρούμε κάποια λύση για να καλύψουμε το κενό του και ελπίζουμε να βρούμε έναν επαρκή αντικαταστάτη», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η Βοσνία είναι εκ των αντιπάλων της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020.

Διαβάστε Eπίσης