Αθλητισμός

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-1: Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-1: Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 2-1: Μεγάλο πρωταγωνιστή ο Μπογέ που πέτυχε 2 γκολ.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-1: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπογέ η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 22η αγωνιστική της Super League.

H AEK παρά την νίκη προβλημάτισε για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ κινδύνευσε με ισοφάριση στο δεύτερο μέρος.

Στο ΟΑΚΑ επικρατούσε πολικό ψύχος, ενώ ο δυνατός άνεμος παρέσυρε πάγκους και πινακίδες. Παρά τις κακές συνθήκες, ΑΕΚ και Απόλλων πρόσφεραν κάποιες καλές φάσεις

Όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ έκανε ιδανικό ξεκίνημα. Ο Γκάλο έδωσε ωραία στον Μάνταλο, εκείνος έκανε το γύρισμα, λάθος του Χουάντερσον και 1-0 ο Μπογέ.

Αλλά ο Απόλλων αντέδρασε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 24′. Ο Οικονόμου έκανε λάθος γύρισμα, ο Ελ Χέλβε το εκμεταλλεύτηκε, απέφυγε τον Τσιντώτα για το 1-1.

Η Ένωση κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μπογέ γύρισε εξαιρετικά και εκτέλεσε τον Χουάντερσον, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ.

Ο Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε να φτάσει ξανά στην ισοφάριση και να «κλέψει» το βαθμό από την Ένωση. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά, αλλά στο 82′ ο Ριβέρο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (46′ Λιβάια), Μάνταλος, Μπογέ (83′ Αλεφ), Πόνσε (68′ Αλμπάνης).

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Βαφέας, Ναδάλες, Οριουέλα, Κοντοές (64′ Ακόστα), Γκίνο (56′ Βάρκας), Μπεντινέλι (79′ Ριβέρο), Ντούρσο, Ρώσση, Ελ Χέλβε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments