Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα

Ολυμπιακός: Εξετάζει την περίπτωση συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα
Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση της Αδριατικής Λίγκας, ωστόσο το θέμα βρίσκεται σε πρώιμο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές του, προκειμένου να προασπίσει τα αγωνιστικά συμφέροντά του.

Οι “ερυθρόλευκοι” επεξεργάζονται τις επόμενες κινήσεις τους, σχετικά με τη διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί το οτιδήποτε, αλλά το σίγουρο είναι πως η διοίκηση του Ολυμπιακού “μετράει” όλα τα δεδομένα.

Πάντως, η περίπτωση της Αδριατικής Λίγκας εξακολουθεί να υπάρχει ως λύση στο “μυαλό” των “ερυθρόλευκων”.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον “αέρα” του Sport 24 Radio 103,3 ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο σύλλογος έχει μπει σε κύκλο πρώιμων επαφών με τους ιθύνοντες της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είπε τα εξής για το θέμα:

“Στον Ολυμπιακό βλέπουν πάρα πολύ ζεστά – και αυτό δεν είναι εικασία – την περίπτωση της Αδριατικής Λίγκας. Την εξετάζουν, έχουν ήδη κάνει κάποιες πρόχειρες, εντελώς πρόχειρες συζητήσεις.

Επειδή δε μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Υπάρχουν άνθρωποι του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι που έχουν πάει να δουν αυτό το τουρνουά των μικρών, αλλά σίγουρα υπάρχουν εκεί άνθρωποι της Ευρωλίγκας και της Αδριατικής Λίγκας, οπότε και άσχετος να είσαι, είναι λογικό να πιθανολογείς ότι μιλάνε για αυτό”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο για την ώρα, παρά οι προθέσεις των διοικούντων να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις επιλογές τους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να έχει όλες τις πιθανότητες “ανοιχτές” προτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση. Για την ώρα, η διοίκηση του συλλόγου περιμένει να δει το τι θα συμβεί στην Basket League.

Παράλληλα, περιμένουν την κατάληξη της έφεσης που κατέθεσαν για το -6 το οποίο τους επιβλήθηκε από την αθλητικό δικαστή για την αποχώρησή τους από το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments