Lifestyle

Κάνιε Γουέστ: Νέο λουκ σε στυλ ουράνιου τόξου (pic)

Κάνιε Γουέστ: Νέο λουκ σε στυλ ουράνιου τόξου (pic)
Ο δημοφιλής ράπερ, Κάνιε Γουέστ, προχώρησε σε μια... περίεργη αλλαγή στην κόμμωσή του, η οποία πλέον είναι σε στυλ ουράνιου τόξου.

Ο Κάνιε Γουέστ επανήλθε στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά όχι για κάποια νέα παραγωγή του, αλλά για την κόμμωσή του. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο δημοφιλής ράπερ δεν δίστασε να βάψει τα μαλλιά του στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η αλλαγή αυτή έγινε μετά από προτροπή της αγαπημένης του, Κιμ Καρντάσιαν. Βέβαια, οι απόψεις για το αν το εν λόγω στυλ είναι επιτυχημένο, ποικίλλουν. Υπάρχουν αρκετοί που δίνουν τα εύσημα στον Κάνιε Γουέστ, αλλά είναι και εκείνοι που δεν διστάζουν να τον… τρολάρουν για την επιλογή του.

Κάνιε Γουέστ: Δείτε τον με το νέο του λουκ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kanye’s new hairstyle reminds me of rainbow sherbet ice cream. 🍦 #KanyeWest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη # Everything Kanyeezy (@kanyeunlimited) στις

Ποιος είναι ο Κάνιε Γουέστ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Some inspiring words from Ye. Follow your dreams. Let people talk shit. Do your thing. Be happy. #MotivationMonday #KanyeWest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη # Everything Kanyeezy (@kanyeunlimited) στις

Ο Kanye Omari West ( 8 Ιουνίου του 1977) είναι Αμερικανός ράπερ, στιχουργός, παραγωγός, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας. Είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και γνωστές δημόσιες φιγούρες του σήμερα αλλά επίσης και ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και σημαντικούς μουσικούς, έχοντας επηρεάσει την βιομηχανία όσο πολλοί λίγοι. Πολλά άλμπουμ του, όπως το The College Dropout και το My Beautiful Dark Twisted Fantasy, θεωρούνται κλασσικά, και έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.

O Kanye είναι γνωστός για την πρωτοπορία και τον πειραματισμό που βρίσκεται στην μουσική του, την επιρροή του στην μοντέρνα κουλτούρα, την ποικιλία διαφορετικών ειδών μουσικής που έχει δημιουργήσει, την εμπλοκή του στον χώρο της μόδας, αλλά και την τρομερά αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του. Θεωρεί τον εαυτό του ένα άτομο που σκέφτεται ελεύθερα, αλλά λόγω αυτού έχει προκαλέσει πολλά σκάνδαλα.

Ο West είναι υπεύθυνος για μερικά από τα πιο σπουδαία και αναγνωρισμένα ραπ άλμπουμ στην ιστορία του είδους.Πέρα από τα δικά του έργα, ο Γουέστ έχει αναλάβει την μουσική παραγωγή άλμπουμ των Jay-Z, Pusha T, Nas και πολλών άλλων.Ακόμα και αν τα πρώτα του 2 άλμπουμ είναι ξεχωριστά και αναγνωρισμένα στον κόσμο της hip hop, ο West έγινε το no.1 το 2007, όταν το άλμπουμ του ”Graduation” διέλυσε σε πωλήσεις το ”Curtis”, άλμπουμ του, μέχρι τότε no.1 ράπερ, 50 Cent.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments