Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Επαφές για να λυθεί το συμβόλαιο του Μουνιέ”

Παναθηναϊκός: “Επαφές για να λυθεί το συμβόλαιο του Μουνιέ”
Σύμφωνα με την «Πράσινη», o Παναθηναϊκός στα τέλη της σεζόν θα έρθει σε επαφές με τον Αντονί Μουνιέ για να λυθεί το συμβόλαιό του.

Παναθηναϊκός: Ο Αντονί Μουνιέ όχι μόνο δεν έχει κάνει τη διαφορά για τον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά η προσφορά του είναι μηδαμινή.

Πέρα από συνεχή προβλήματα τραυματισμών, με τελευταία τη θλάση που υπέστη στη Νέα Σμύρνη και θα τον κρατήσει εκτός δράσης για άλλες 2-3 εβδομάδες, ο Γάλλος ακραίος μεσοεπιθετικός δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο φέτος.

Eurokinissi


Όλα αυτά τη στιγμή που έχει μακράν του δευτέρου το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, το οποίο στοιχίζει στην ΠΑΕ περίπου 800.000 ευρώ μεικτά. Μάλιστα ο 31χρονος άσος δεσμεύεται και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την «Πράσινη», θα γίνουν επαφές προς τα τέλη της σεζόν για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Μουνιέ μετρά φέτος 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, αλλά με μόνο 396 λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο.

Αντονί Μουνιέ: Η πορεία του με τα πράσινα

Στις 31 Αυγούστου 2017, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών.

Στις 24 Οκτωβρίου 2017 πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 25 Νοεμβρίου 2017 τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Eurokinissi


Στις 10 Ιανουαρίου 2018 σκόραρε στην εντός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 24 Φεβρουαρίου 2018 σκόραρε το πρώτο του τέρμα στο ελληνικό πρωτάθλημα κατά την εντός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία με 2-0.

Στις 4 Μαρτίου 2018 σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στην εκτός έδρας και κεκλεισμένων των θυρών ανάμετρηση με τον Ολυμπιακό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα που έληξε 1-1.

Στις 15 Απριλίου 2018 σκόραρε με πέναλτι στην εντός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στις 11 Νοεμβρίου 2018 υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου στον αριστερό του αστράγαλο κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 2019, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία για το κύπελλο Ελλάδος που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments