Πολιτική

Εκλογές 2019 – Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάλπες τον Μάιο (vid)

Εκλογές 2019 – Βούτσης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάλπες τον Μάιο (vid)
Εκλογές 2019: Ο Νίκος Βούτσης μίλησε για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ ανέφερε ότι ένα από τα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης, είναι να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις.

Εκλογές 2019: Ο Νίκος Βούτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές τον Μάιο.

Σε δηλώσεις του στο Open TV, ο πρόεδρος της Βουλής την πεποίθηση ότι παρότι υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, που θέλει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, οι εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η θητεία της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε επίσης ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου, που θα κλείσει η Βουλή για το Πάσχα, θα έχουν περάσει τα επίμαχα νομοσχέδια.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι στις 14 Μαρτίου, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια για τη δεύτερη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης και παράλληλα θα τεθεί επί τραπέζης το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ένα από τα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης, είναι να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις.

Βίντεο: Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος

Την ώρα που ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρει ότι οι εκλογές θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η θητεία της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο.

«Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα», ανέφερε την Παρασκευή (22/02/2019) ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και πρόσθεσε ότι «οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές».

Εξήγησε ότι «αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές το Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε αν είχαμε εθνικές εκλογές…Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν».

Αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές λέγοντας ότι «στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και γιατί όχι ακόμη και οι 13 στη ΝΔ. Για τις δημοτικές ανέφερε ότι «στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών».

Υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ: λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments