Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Οι χειρονομίες του εξόργισαν τον Λυμπερόπουλο

Αμρ Ουάρντα: Οι χειρονομίες του εξόργισαν τον Λυμπερόπουλο
Οι χειρονομίες του Αμρ Ουάρντα προς τον κόσμο της ΑΕΚ προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ο Αμρ Ουάρντα έγινε στο τέλος ο πρωταγωνιστής.

Ο Αιγύπτιος άσος έκανε χειρονομίες προς την εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης της Ένωσης, πλησίασε τον Αιγύπτιο άσσο και φέρεται να του είπε: «Δεν θα κάνεις χειρονομίες στον κόσμο».

Eurokinissi


Ο διαιτητής, Παπαπέτρου πλησίασε στο περιστατικό, με τον Λυμπερόπουλο να του εξηγεί τι είπε στον Ουάρντα. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε παράπονα στους ανθρώπους του Ατρόμητου για τη συμπεριφορά του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ο Αιγύπτιος δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό, αφού συνέχισε και εκτός γηπέδου.

Το “τρίτο” ημίχρονο είχε μάλιστα μερικά γαλλικά. Ο Ουάρντα που αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ έγραψε στα social media: Dibidibidai Warda σας γαμ@#..”

Eurokinissi


Το επίμαχο ποστάρισμα «κατέβηκε» μετά από λίγα λεπτά ωστόσο είχε κάνει ήδη ντόρο για το χυδαίο του περιεχόμενο.

Η ΑΕΚ έχει ενημερωθεί για τα ποσταρίσματα του παίκτη με υβριστικό περιεχόμενο και αναμένεται και συνέχεια. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Ουάρντα δεδομένα θα κληθεί σε απολογία με την κίνησή του αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments