Μedia

Ζήνα Κουτσελίνη: Το ΕΣΡ κόβει για τρεις ημέρες την εκπομπή της

Ζήνα Κουτσελίνη: Το ΕΣΡ κόβει για τρεις ημέρες την εκπομπή της
Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή της δεν θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα για τρεις ημέρες. Ποιο το σκεπτικό της απόφασης του ΕΣΡ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή της “Αλήθειες με τη Ζήνα” δεν θα βγουν στον “αέρα” το τριήμερο 19-21 Μαρτίου.

Ο λόγος; Το ΕΣΡ αποφάσισε να κόψει την εκπομπή της για το εν λόγω τριήμερο, επιβάλλοντας επίσης πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ. Η απόφαση πάρθηκε για τον τρόπο με τον οποίο η εκπομπή παρουσίασε τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης χρέωσε την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για προσβολή νεκρού. Έτσι οδηγήθηκε στο να επιβάλλει τριήμερη παύση της εκπομπής αλλά και πρόστιμο στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star.

Ποια είναι η Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Σκόπελο. Σε ηλικία 14 ετών η μητέρα της αποφάσισε την εγκατάσταση της κόρης της στο Βόλο με σκοπό να συνεχίσει εκεί το σχολείο. Ο λόγος αυτής της απόφασης ήταν οικογενειακά προβλήματα στο σπίτι με τον πατέρα της. Όταν τέλειωσε το σχολείο σπούδασε δημοσιογραφία στο North College στη Θεσσαλονίκη.

Το 1991 έπιασε την πρώτη της δουλειά ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Στην αρχή ήταν ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ μετά την εξασφάλιση της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης της Αλίκης Βουγιουκλάκη για το κανάλι ξεκίνησε να ασχολείται περισσότερο με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ακολουθεί η εκπομπή Πρωινό Παράθυρο όπου ανήκε στην δημοσιογραφική ομάδας της εκπομπής.

Το 1994 ξεκινά να εργάζεται στον ANT1 και την ομάδα της εκπομπής Άλλοι Καιροί που παρουσίαζε η Σεμίνα Διγενή τη σεζόν 1994-1995. Το 1995 ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν της πρότεινε να παρουσιάσει η ίδια μία κοινωνική εκπομπή αλλά αρνήθηκε την πρόταση αυτή. Τελικά ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής Κόκκινη Κάρτα που παρουσίαζε ο Γιώργος Παπαδάκης στο ίδιο κανάλι. Από το 1996 ως το 2002 ήταν η αρχισυντάκτρια της πρωινής εκπομπής του ANT1 Πρωινός καφές με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Η συνεργασία αυτή την έκανε ευρέως γνωστή καθώς από πολλούς θεωρούνταν ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας της εκπομπής αυτής.

Το καλοκαίρι του 2015 ο τηλεοπτικός σταθμός STAR της πρότεινε την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής. Η ίδια, έχοντας διανύσει 25 χρόνια πίσω από τις κάμερες στη σχεδίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, αποφάσισε να αποδεχτεί αυτή την πρόταση. Έτσι τη σεζόν 2015-2016 ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Το περιεχόμενο της εκπομπής είναι θέματα της επικαιρότητας και συνεντεύξεις διάσημων και μη προσώπων που απασχολούν την κοινή γνώμη. Το 2016 παρά την μέχρι τότε μέτρια πορεία της εκπομπής αποφάσισε να την ανανεώσει και για δεύτερη σεζόν. Τελικά λόγω μεγάλης τηλεθέασης η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού μέχρι σήμερα για 4η τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments