Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έρχεται το στέγαστρο για την “Αγιά Σοφιά”

ΑΕΚ: Έρχεται το στέγαστρο για την “Αγιά Σοφιά”
Τα κομμάτια του στεγάστρου που θα τοποθετηθεί στην "Αγιά Σοφιά" θα έρθουν στην Αθήνα, θα τοποθετηθούν στο κέντρο του γηπέδου και εκεί θα τα συναρμολογήσουν οι Ιταλοί προκειμένου σιγά-σιγά να... σκεπάσουν το γήπεδο.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στην «Αγιά-Σοφιά» και μέχρι τα τέλη Απριλίου υπολογίζεται πως θα έχει «κλείσει» το πέταλο της παλιάς Θύρας 21.

Αυτό θα φέρει και το επόμενο βήμα στο έργο, καθώς όπως αναφέρει η Sportime από το Πάσχα και μετά θα πιάσει δουλειά και η ιταλική εταιρία Cimolai η οποία έχει αναλάβει το στέγαστρο.

Τα κομμάτια θα έρθουν στην Αθήνα, θα τοποθετηθούν στο κέντρο του γηπέδου και εκεί θα τα συναρμολογήσουν οι Ιταλοί προκειμένου σιγά-σιγά να… σκεπάσουν το γήπεδο.

ΑΕΚ: Κοιτάζει την περίπτωση Πασαλίδη

Στο μεταγραφικό τομέα, ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και όπως αναφέρει η «SportDay» ο αμυντικός του Αστέρα αρέσει και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το συμβόλαιο του 23χρονου κεντρικού αμυντικού με τον Αστέρα λήγει το 2021, οπότε η Ένωση θα πρέπει να τα βρει με την ομάδα της Αρκαδίας αν επιλέξει να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments