Ελλάδα

Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στη μάνα για τον θάνατο του βρέφους

Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στη μάνα για τον θάνατο του βρέφους
Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απαγγέλθηκε σε βάρος της μάνας του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα.

Βάρκιζα: Ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της μητέρας του μωρού που βρήκε το θάνατο κατά τη διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι. Σημειώνεται, ότι η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Οι πυροσβέστες που πήγαν να κατασβέσουν τη φωτιά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει αντίκρισαν το άψυχο σώμα του  κοριτσιού στο κρεβάτι που κοιμόταν. Το κοριτσάκι ήταν μόλις 13 μηνών.

To σπίτι όπου έχασε τη ζωή του το κοριτσάκι – Eurokinissi


Άμεσα, το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας σε κατάσταση σοκ και παρακαλούσε να σώσουν το παιδί της.

  • H ενημέρωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:

Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί άφησε μέσα στο σπίτι το παιδί. Η αιτία της φωτιάς παρέμενε άγνωστη, αλλά δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από κάποιο θερμαντικό σώμα.

Τι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν την μάνα του βρέφους

Eurokinissi


Γείτονες περιγράφουν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τονίζουν πως είχε οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα φάρμακά της.

Ταυτόχρονα, νέα συγκλονιστικά στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα φέρεται να είχε συνολικά τρία παιδιά.

Το πρώτο παιδί το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο έχει πεθάνει από ασθένεια και το τρίτο, ένα κοριτσάκι, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments