Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Νέα… άλωση του Μπερναμπέου – Κλείδωσε το πρωτάθλημα η Μπάρτσα

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Νέα… άλωση του Μπερναμπέου – Κλείδωσε το πρωτάθλημα η Μπάρτσα
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-1: Βέβαιη πρωταθλήτρια η Μπαρτσα, μετά τη νέα νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόρερ ο Ράκιτιτς για τους Καταλανούς.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0-1: Με σκόρερ τον Ράκιτιτς η Μπάρτσα έφυγε ξανά νικήτρια από το Μπερναμπέου και έκανε… γύρο θριάμβου. Στο +12 από την αιώνα αντίπαλό τους οι Καταλανοί. Δεύτερη νίκη μέσα σε τέσσερις ημέρες, μετά το 3-0 του Κυπέλλου.

Ανοιχτό και με γρήγορο ρυθμό στο πρώτο μέρος στο μεγάλο Ισπανικό ντέρμπι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει πιο επιθετικά και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Τερ Στέγκεν, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι ουσιαστικό.

Από το 20′ και έπειτα, οι «μπλαουγκράνα» ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, βρίσκοντας μάλιστα το γκολ που την έβαλε σε θέση οδηγού με τον Ιβάν Ράκιτιτς στο 26′. Από εκεί και ύστερα, τίποτα δεν άλλαξε ουσιαστικά και εντυπωσιακά και οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Εξίσου ανοιχτό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να είναι όσο χρειάζεται παθητικές και να προσπαθούν, αμφότερες, να χτυπήσουν στην κόντρα.

Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε στο 0-1 που διατηρούσε από το 26′ η Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» τρεις μέρες μετά την… μεγάλη «άλωση» για τον ημιτελικό του κυπέλλου (0-3), κατάφερε να κερδίσει να κερδίσει και πάλι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέού.

Το γκολ του Ράκιτις:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments