Lifestyle

MasterChef – αποχώρηση: Δοκιμασία για γερά νεύρα, εκτός ο Αλέξανδρος (vid)

MasterChef – αποχώρηση: Δοκιμασία για γερά νεύρα, εκτός ο Αλέξανδρος (vid)
Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είχε αρκετή ένταση, με τους κριτές να μην εντυπωσιάζονται από το πιάτο του Αλέξανδρου Τσιούκαρη, κάτι που τον οδήγησε στην αποχώρηση από το παιχνίδι μαγειρικής.

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε την αποχώρηση του Αλέξανδρου Τσιούκαρη. Ο Αλέξανδρος ήταν προτεινόμενος μαζί με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους και να εντυπωσιάσουν τους κριτές, ώστε να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Το πιάτο που κλήθηκαν να παρασκευάσουν ήταν ιδέα του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου. Ουσιαστικά, οι δύο προτεινόμενοι έπρεπε να φτιάξουν ένα “Κλαμπ σάντουιτς σαρδέλας”.

“Υπάρχουν τρία μέρη στο πιάτο. Είναι ένα τραγανό φύλλο τυνησιακό που ονομάζεται “μπρικ”, ένας καπνιστός ταραμάς, μαρμελάδα ντομάτας και σαρδέλα μαρινάτη, όπως την κάνουν οι Έλληνες. Λίγο πούδρα από αποξηραμένη ελιά θα βοηθήσει στις οξύτητες και στην αλμύρα του πιάτου”, ήταν η συμβουλή του Κωστάκου.

MasterChef: Η αποχώρηση του Αλέξανδρου

Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης έβαλε μεν τα δυνατά του, αλλά η προσπάθειά του δεν εντυπωσίασε τον Κωστάκο. Μάλιστα, ο σεφ φιλοδώρησε τον διαγωνιζόμενο με μια “φαρμακερή” ατάκα.

“Αυτό το πιάτο δεν περνάει το πάσο και καταλήγει στα σκουπίδια”, είπε ο Κωστάκος στον Αλέξανδρο.

Εν τέλει, η Σπυριδούλα συγκέντρωσε μεγαλύτερη βαθμολογία και παρέμεινε στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Αλέξανδρο ο οποίος αποχαιρέτισε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χωρίς πολλά πολλά ανακοίνωσε ότι η Σπυριδούλα είναι αυτή που θα συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο του MasterChef, ενώ ο Αλέξανδρος αποχωρεί, αφού το πιάτο του ήταν ελλιπές.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ως μέντορας του Άλεξ, του ζήτησε πίσω το pin με την αποχώρηση να γίνεται σε κλίμα συγκίνησης, αφού και οι τρεις κριτές είπαν τα καλύτερα λόγια για τον διαγωνιζόμενο.

MasterChef: Οι διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν στο παιχνίδι

15 είναι πλέον οι διαγωνιζόμενοι του #MasterChefGR. Star Channel #StarChannelTv

Gepostet von MasterChef GR am Freitag, 1. März 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments