Lifestyle

Τζέιμς Μποντ: Ο Ράμι Μάλεκ θα είναι ο κακός στη νέα ταινία του 007

Τζέιμς Μποντ: Ο Ράμι Μάλεκ θα είναι ο κακός στη νέα ταινία του 007
Τζέιμς Μποντ: Ο Ράμι Μάλεκ αφήνει τον... Φρέντι Μέρκιουρι και προετοιμάζεται για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, όπου θα υποδυθεί τον ρόλο του κακού.

Τζέιμς Μποντ: Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ αναμένεται να έχει πολύ «δυνατό» cast. Πλην του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος θα υποδυθεί για ακόμη μια φορά τον ρόλο του πράκτορα 007, θα υπάρξει και μια εξέχουσα προσθήκη στον ρόλο του «κακού».

Ο μεγάλος αντίπαλος του πράκτορα Μποντ θα είναι… οσκαρικός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Collider», ο Ραμί Μάλεκ, ο κάτοχος του Όσκαρ ‘Α Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, θα αναλάβει να σταθεί εμπόδιο στα πλάνα του Ντάνιελ Κρεγκ!

Ο Ραμί Μάλεκ βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με την παραγωγή της ταινίας και όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει ακόμη έναν μεγάλο ρόλο στην καριέρα του, η οποία έχει πάρει την ανιούσα.

Η παραγωγή του νέου Τζέιμς Μποντ είχε τον Μάλεκ στα σχέδιά της, αλλά ο ίδιος είχε αφήσει στην άκρη κάθε σκέψη, καθώς είχε μπροστά του τα γυρίσματα της νέας σεζόν του Mr Robot.

Ωστόσο, ο δρόμος φαίνεται πως ανοίγει, από τη στιγμή που τα γυρίσματα της σειράς που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και του έδωσε το «εισιτήριο» για οσκαρική ερμηνεία, έχουν πάρει αναβολή!

Τζέιμς Μποντ: Νέα παράταση για την ταινία του

Θα περιμένουμε λίγους μήνες παραπάνω για την πρεμιέρα του Bond 25.

H ημερομηνία προβολής της νέας παραγωγής με πρωταγωνιστή τον Βρετανό πράκτορα πάει πίσω, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το λογαριασμό του franchise στο Twitter.

Η πρώτη ενημέρωση ανέφερε ότι η πρεμιέρα θα γινόταν τον Νοέμβριο του 2019. Έπειτα, η νέα ενημέρωση έκανε λόγο για τις 14 Φεβρουαρίου του 2020 μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Danny Boyle.

Ωστόσο, η τελευταία χρονικά ανακοίνωση, αναφέρει ότι η πρεμιέρα θα μετατεθεί για τις 8 Απριλίου του 2020, χωρίς να δοθούν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην επικείμενη ταινία του James Bond, πρωταγωνιστής θα είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments