Αθλητισμός

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας»

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Θα εφεσιβάλλουμε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας»
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε επίσημα ότι θα καταθέσει άμεσα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε επίσημα ότι θα καταθέσει άμεσα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία οι Κρήτες υποβιβάζονται στην Football League.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώθηκε για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και θα την εφεσιβάλλει στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιάννης Ποτουρίδης δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω θλάσης που υπέστη στο μηρό κατά τη διάρκεια του χθεσινού (3/3) αγώνα με την ΑΕΛ. Εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Βαγιεμπά Σακόρ απουσίασε από την προπόνηση, καθώς χθες μετά τον αγώνα ανέβασε πυρετό και αισθάνθηκε αδιαθεσία. Διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο και σήμερα θα υποβληθεί σε περισσότερες εξετάσεις. Από την προπόνηση απείχε και ο Αντίλ Ναμπί, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Τι έγινε

ΟΦΗ – Αιγινιακός: Απόφαση – βόμβα υποβιβάζει τις δύο ομάδες

Απόφαση – βόμβα της Επιτροπής Δεοντολογίας, που κρίνει ένοχους ΟΦΗ και Αιγινιακό για το περσινό 6-0 και τους υποβιβάζει.

Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας φανέρωσε ότι ο τότε πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Αιγινιακού, Γιάννη Νώπα.

Ο Νώπας φέρεται να είχε έρθει σε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές, Βασίλη Λιόλιο, Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου και Θανάση Τόλιο, για να ηττηθεί ο Αιγινιακός με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ. Η ΠΑΕ Αιγινιακός κρίθηκε ένοχη, ενώ τόσο η εν λόγω ομάδα, όσο και ο ΟΦΗ, υποβιβάζονται από τη Super League και τη Football League αντιστοίχως, βάσει της πρωτόδικης απόφασης.

Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, ενώ οι Κρητικοί αναμένεται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Από τη στιγμή που η απόφαση δεν είναι οριστική, τότε υπάρχει πιθανότητα ανατροπής, όσον αφορά το πρωτόδικο πόρισμα.

Στα της Super League, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στη βαθμολογία. Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει να παίζει στην πρώτη κατηγορία (από τη στιγμή που η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη) και τα αποτελέσματα στους αγώνες που έχει δώσει στη Super League έως τώρα ο ΟΦΗ ισχύουν κανονικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments