Αθλητισμός

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ
Η αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους στους συνδέσμους μετά τα τελευταία περιστατικά μεταξύ των οπαδών.

Η αστυνομία πραγματοποίησε εφόδους σε συνδέσμους του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ  μετά τα τελευταία περιστατικά μεταξύ των οπαδών.

Η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε συνδέσμους οπαδών των τριών «μεγάλων» ομάδων της Αθήνας, μετά τα πρόσφατα επεισόδια σε Ίλιον και Παπαστράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν σε συνδέσμους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον Αγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα προκειμένου να κάνουν εκτεταμένες έρευνες που συνδέονται προφανώς με τα πρόσφατα περιστατικά βίας.

Μαχαίρωσαν οπαδό – Βεντέτα Παναθηναϊκών – Ολυμπιακών βλέπει η ΕΛΑΣ

Ανησυχία επικρατεί στους κόλπους της Αστυνομίας, μετά τα γεγονότα του Σαββάτου στον Πειραιά. Άγρια βεντέτα Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών που κορυφώθηκε με το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας, μετά την εκ των τοποθέτηση του υπουργού Γιώργου Βασιλειάδη για διαλεύκανση της υπόθεσης, συλλέγει τις τελευταίες ημέρες στοιχεία για να φτάσει στην άκρη του νήματος. Κι η πρώτη εντύπωση, ήταν τελικά και εκείνη που επιβεβαιώνεται.

Όπως αναφέρει το sdna, είναι μία κόντρα ακραίων χούλιγκαν Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Μία κόντρα που μη βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για συνάντηση σε αθλητικό γεγονός μεταξύ των δύο συλλόγων εκδηλώνεται σε παιχνίδια χωρίς τη συμμετοχή και των δύο, και χωρίς ισχυρή αστυνομική δύναμη να επιβλέπει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο.

Ένα βίντεο, με βάση τις μαρτυρίες των αστυνομικών, που το εξετάζουν και επιχειρούν να βρουν τους ενόχους καθώς πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα.

Στο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν οι δράστες, τρεις άνδρες την κρατούν και δύο την χτυπούν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι, σύμφωνα με το sdna.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε το περιστατικό και εκτιμά ότι η «απάντηση» από την άλλη πλευρά είχε συγκεκριμένο στόχο, καθώς η νεαρή γυναίκα που χτυπήθηκε ανήκει στο οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει, το «ντου» μέσα στο Παπαστράτειο, σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (αλλά και προηγουμένως σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές) ήταν το επιστέγασμα των εκατέρωθεν επιθέσεων και του σκηνικού ωμής βίας που έχει στηθεί σε όλη την Αττική.

Οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού φέρονται να είχαν πληροφορηθεί ότι μέσα στο κολυμβητήριο βρίσκονταν και οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που ακολουθούν την ομάδα τους και πλέον μετά και απ’ αυτό το σκηνικό, η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Αφ’ ενός η κόντρα έχει γιγαντωθεί και πλέον κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να συμβεί, πολύ χειρότερο απ’ όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα που πέρασε. Αφ’ ετέρου, η Αστυνομία είναι αδύνατον να έχει παντού δυνάμεις που θα περιφρουρούν προληπτικά, σε συνδέσμους, αγώνες βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και ούτω καθ’ εξής.

Ο κύκλος αίματος όμως, πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα και η Πολιτεία οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα, με κάθε κόστος, πριν να είναι πολύ αργά.

Η κατάσταση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στις δύο πλευρές και η βεντέτα μοιάζει να μην έχει τέλος, ειδικά αν δεν υπάρξει παρέμβαση από τις δυνάμεις Ασφαλείας.

Το βίντεο της φρίκης: Χούλιγκανς χτυπούν και μαχαιρώνουν 22χρονη

Ο χουλιγκανισμός και η ωμή βία στη χειρότερη μορφή τους. Χθες έγινε γνωστή η είδηση πως χούλιγκανς  χτύπησαν και μαχαίρωσαν 22χρονη κοπέλα και σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας το βίντεο από την άγρια επίθεση στο νεαρό κορίτσι.

Η ιστοσελίδα newsbomb.gr φέρνει το βίντεο στη δημοσιότητα και σ’ αυτό φαίνεται η τυφλή βία των χουλιγκάνων.

Από την αστυνομία μιλούν για βεντέτα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, η οποία έχει κορυφωθεί τις τελευταίες μέρες. Και δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το μέλλον.

Δείτε το φρικιαστικό βίντεο, με χούλιγκανς να κάνουν επίθεση στη νεαρή κοπέλα.

Βασιλειάδης: «Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς»

Στο πλαίσιο της δευτερολογίας του από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ που είδε το «φως» της δημοσιότητας και αφορά στο μαχαίρωμα μιας γυναίκας από οπαδούς στο Ίλιον.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και δεσμεύτηκε να προβεί άμεσα σε περαιτέρω ενέργειες μόλις ενημερωθεί πλήρως από τις Αρχές.

«Νιώθουμε αποτροπιασμό για το μαχαίρωμα γυναίκας από οπαδούς και θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες», σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

«Ενημερώθηκα για ένα βίντεο που κυκλοφορεί. Πρόκειται για ένα φρικαλέο περιστατικό. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Αρχηγό της αστυνομίας για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ιδιότυπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στο χώρο των χούλιγκανς.

Εκφράζω την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μου. Θα επισκεφτώ τον αρχηγό και θα ενημερώσω και τα κόμματα», πρόσθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments