Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω τροχαίου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω τροχαίου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας
Κίνηση στους δρόμους: Ουρά τουλάχιστον επτά χιλιομέτρων σημειώνεται στην κάθοδο στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Κίνηση στους δρόμους: Ουρά τουλάχιστον επτά χιλιομέτρων σημειώνεται στην κάθοδο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, το πρωί της Πέμπτης.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος της Αχαρνών. Το τροχαίο προήλθε έπειτα από σύγκρουση ενός φορτηγού με ένα πούλμαν με αποτέλεσμα να έχουν ακινητοποιηθεί στη μεσαία λωρίδα.

Φωτογραφία Eurokinissi


Τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα φτάνουν πλέον στο ύψος της Κηφισιάς.

Όπως αναφέρει η Τροχαία, στο σημείο αναμένεται γερανός προκειμένου να απομακρύνει τα βαριά οχήματα.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην άνοδο της Αθηνών – Λαμίας από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών, τμηματικά, στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών, στην Κατεχάκη (από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Κηφισίας από το Μαρούσι και στην άνοδο από τους Αμπελόκηπους έως το Ψυχικό, στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμιτζή και στην Ποσειδώνος προς Πειραιά από το ύψος του «Σταύρος Νιάρχος».

Καταλαβαίνει κανείς πως σχεδόν ολόκληρη η εθνική έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα, κάτι που θα κάνει δύσκολη τη ζωή των οδηγών που βρίσκονται εκεί και προσπαθούν να φτάσουν στις δουλείες τους.

Από την Τροχαία δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία, αφού το πρόβλημα είναι μεγάλο. Και προειδοποιούν τους οδηγούς να αποφεύγουν την εθνική οδό μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα.

  • Η λωρίδα με την κόκκινη έντονη γραμμή είναι χαρακτηριστική:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments