Αθλητισμός

AEK – Παναθηναϊκός: Με Μπακάκη η Ένωση στο ντέρμπι – Χωρίς Μπουζούκη οι “πράσινοι”

AEK – Παναθηναϊκός: Με Μπακάκη η Ένωση στο ντέρμπι – Χωρίς Μπουζούκη οι “πράσινοι”
AEK - Παναθηναϊκός: Ντέρμπι το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την Super League.

AEK – Παναθηναϊκός:  Ντέρμπι το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την Super League.

ΑΕΚ

Εκτός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που επιστρέφει σε αποστολή και θα παίξει βασικός στο κέντρο της άμυνας μέσα είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Αντρέ Σιμόες.

Αμφότεροι είχαν προβλήματα μετά το παιχνίδι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι καλύτερα και έτσι έθεσαν εαυτόν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Οριστικά εκτός είναι ο Πέτρος Μάνταλος, όπως και οι Νίκλας Χουλτ και Ελντερ Λόπες.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού (19.30) εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Άλεφ, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

Παναθηναϊκός

Με τους τρεις γνωστούς απόντες ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (9/03) αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιώργος Δώνης, επέλεξε 22 παίκτες για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League, αφήνοντας εκτός τον τιμωρημένο, Γιάννη Μπουζούκη και τους τραυματίες, Αντονί Μουνιέ, Πασχάλη Στάικο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Άλτμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments