Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μαουρίτσιο

ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μαουρίτσιο
Ο Μαουρίτσιο θα χάσει όλη την επόμενη σεζόν. Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαουρίτσιο, στάθηκε άτυχος στην χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο γόνατό του.

Για τον λόγο αυτό, ο Μαουρίσιο έκανε μαγνητική προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, όπου τα νέα δυστυχώς ήταν άσχημα.

Και αυτό διότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπήρξε, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά που θα κρατήσει τον Μαουρίσιο εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο.

Άμεσα, μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητικη τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό.

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου). Ξεκίνησε ήδη από το γήπεδο την κατάλληλη θεραπεία και παράλληκα συζητήθηκαν το πλάνο και οι επιλογές.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play