Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σιμεόνε αποκαλύπτει τον λόγο της ήττας

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σιμεόνε αποκαλύπτει τον λόγο της ήττας
Το βαρύ 3-0 από την Γιουβέντους, "πλήγωσε" ανεπανόρθωτα την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε παρουσιάστηκε σκεπτικός στην αίθουσα Τύπου, μετά την ήττα (3-0)-αποκλεισμό από την Γιουβέντους, αλλά δεν δίστασε να υποκλιθεί στην ιταλική ομάδα:

«Εκείνοι έκαναν παρόμοια πράγματα με εκείνα που είχαμε κάνει εμείς στην έδρα μας. Υποφέραμε, η Γιουβέντους προκρίθηκε δίκαια στα προημιτελικά. Δεν ήταν ο χειρότερος αγώνας της Ατλέτικο, όμως δεν είδα τον χαρακτήρα της ομάδας. Μας απέκλεισαν και πρέπει να τους συγχαρώ, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Ιδιαίτερα στην επανάληψη δεν τα καταφέραμε», είπε ο Αργεντινός προπονητής.

Αλέγκρι: «Είναι σημάδι μιας ομάδας που έχει αξίες»

  • Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή και έφτασε στα προημιτελικά του Champions League:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου και προπονώ παίκτες που έχουν μεγάλες αξίες. Η ανατροπή γεννήθηκε μέρα με τη μέρα, χρειάστηκαν όλες αυτές οι 20 ημέρες για να την πετύχουμε. Αυτή η φανταστική νύχτα, ήλθε όχι χάρη σε μένα, αλλά χάρη στα παιδιά που έκαναν πραγματικά καλό παιχνίδι», είπε ο Ιταλός προπονητής.

Ο Κιελίνι έφτασε τις 500 συμμετοχές με την Γιουβέντους

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι ένας από τους παίκτες-σύμβολα, τα τελευταία χρόνια, της Γιουβέντους. Στο χθεσινό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τη φάση των «16» του Champions League, έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία των πρωταθλητών Ιταλίας, που φτάνει τις 500 συμμετοχές με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» σε όλες τις διοργανώσεις.

Άνοδος ρεκόρ της μετοχής της Γιουβέντους με τη νίκη

Η Γιουβέντους νίκησε, χθες, με 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτη στο Τορίνο, στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Champions League, κι αυτό είχε άμεσες οικονομικές επιπτώσεις. Συγκεκριμένα η τιμή της μετοχής της πρωταθλήτριας Ιταλίας στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, αυξήθηκε κατά 20% και είναι στο καλύτερο σημείο από τον Οκτώβριο του 2013.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments