Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/3/19).

ήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος ηγέτης βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για όλους, στον Τοξότη που κυβερνά. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, προωθώντας την θετική πληροφόρηση, τις καλές εξελίξεις και ιδέες!

Παράλληλα, σήμερα σχηματίζεται και το Πρώτο Τέταρτο Σελήνης στην 23η μοίρα των Διδύμων. Κάπου κάνετε μια στροφή και βρίσκετε τη σωστή πορεία σας. Μετά το φεγγάρι θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στον Καρκίνο. Μετά από αυτή την είσοδο, θα νιώθετε ακόμα πιο άνετα!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/3/19)

Λαμβάνετε απαντήσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο και ανοίγουν έναν καινούργιο κύκλο. Αυτή είναι η καλύτερη φάση του ανάδρομου Ερμή, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 28 Μαρτίου.

Ωστόσο, αποφύγετε να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες επί του παρόντος. Αρκεστείτε στην ενασχόληση με θέματα που έχετε τον έλεγχό τους.

Την Πέμπτη, θα σκεφτείτε και θα σχεδιάσετε διάφορες ενέργειες που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το βάρος θα είναι μεγαλύτερο για τους άνδρες, καθώς οι αποφάσεις τους θα σχετίζονται με χρήματα.

Η σημερινή θα είναι μια σημαντική ημέρα για την ερωτική σας ζωή, καθώς θα επέλθει σταθερότητα σε εκείνες τις σχέσεις που καθορίζονται από τη μοίρα ή έχουν κάποια καρμική σημασία.

Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση, αλλά μόνο αν εξελιχθεί με φυσικό τρόπο. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για συναντήσεις και επαφές που σχετίζονται με την εργασία ή τις επιχειρήσεις με γυναίκες. Σήμερα, θα βρείτε έναν τρόπο για να εξαλείψετε την παρέμβαση κάποιου στις οικογενειακές σας υποθέσεις, που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την οικογενειακή σας ευτυχία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε κάποιον που βιώνει σημαντικές στιγμές στη ζωή του. Την Πέμπτη, επικεντρωθείτε περισσότερο στην εκπλήρωση των καθηκόντων και των υποσχέσεών σας. Η σημερινή μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες και σημαντικές συνομιλίες με ανθρώπους από άλλα μέρη, πιθανώς συγγενείς ή φίλους.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (14/3/19)

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας, κατά την οποία θα λάβετε ένα οικονομικό έγγραφο ή θα επιλύσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο.

Η Πέμπτη φέρνει μια έκπληξη στο σπίτι σας ή στον κύκλο των συγγενών σας. Σήμερα θα φανείτε τυχεροί, καθώς θα σας δοθεί μια ευκαιρία ή θα λάβετε χαρούμενα νέα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα έχετε χρόνο για να μιλήσετε με φίλους σας που ζουν σε άλλο μέρος. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα ασχοληθούν πιο σοβαρά με την επίλυση ενός προβλήματος στο σπίτι τους.

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια σημαντική συνάντηση ή συζήτηση σχετικά με τα χρήματα: ένα δάνειο, κάποιο είδος πληρωμής και τα λοιπά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση προβλημάτων ή την εναρμόνιση σχέσεων.

Σε σχέση με την ερωτική σας ζωή, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω μιας ευχάριστης εμπειρίας που θα αφήσει μερικά αναπάντητα ερωτήματα.

Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments