Lifestyle

Φιλιππίδης – Χαϊκάλης: Νέο βίντεο viral – Τι τον προκαλούν να κάνει (vid)

Φιλιππίδης – Χαϊκάλης: Νέο βίντεο viral – Τι τον προκαλούν να κάνει (vid)
Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης... ρίχνουν το Instagram.

Η ατάκα «Προκαλώωω» που έχει υιοθετήσει στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς έχει γίνει viral σε ολόκληρη την ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο. Έτσι, Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης με το γνωστό τους χιούμορ προκαλούν τον γνωστό παρουσιαστή σε μια μοναδική δοκιμασία.

Οι δύο ηθοποιοί, που σκόρπισαν τρομερό γέλιο με το βίντεο που τρολάρουν το «εν κουλί» του MasterChef 3, προκάλεσαν τον Νίκο Μουτσινά να υλοποιήσει δύο δοκιμασίες.

«Προκαλώ τον κύριο Νίκο Μουτσινά να τον ταΐσει η Βάνια “εν κουλί” και να της κάνει ερωτική εξομολόγηση αλά “Τατουάζ”» είπαν οι δύο ηθοποιοί σε βίντεο που ανήρτησαν στο Instagram.

Στα σχόλια από κάτω οι χρήστες του Instagram καλούν τον Νίκο Μουτσινά να κάνει πράξεις τα λεγόμενα των ηθοποιών, ενώ αποθεώνουν τους δύο ηθοποιούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

O Πέτρος Φιλιππίδης έριξε το ίντερνετ με την ατάκα του για το MasterChef

Να θυμίσουμε πως το διάσιμο πλέον “εν κουλί” οι δύο ηθοποιοί το είχαν διακωμωδήσει ξανά. Συγκεκριμένα, Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης σατίρισαν το Master Chef και τον καβγά του Κύπριου παίκτη του Master Chef, Χαράλαμπου με τον Παντελή οι οποίοι έγιναν για λίγο ομάδα σε μία δοκιμασία.

Οι δυο ηθοποιοί από τα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούν, έκαναν αναπαράσταση του καβγά των δυο παικτών του MasterChef και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ξεκαρδιστικό!

Δείτε τo βίντεο που ανέβασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Instagram του:

View this post on Instagram

«ΕΝ ΚΟΥΛΙ»???????

A post shared by @ petrosfilipp on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments