Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/3/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/3/19)
Τι προβλέπει ο αστρολόγος για σήμερα.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/3/19).

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο πλανήτης της πειθαρχίας, σας θέτει σε κίνηση:

Ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να προχωρήσετε προς την επιτυχία. Θα νιώθετε ήδη ότι βρίσκεστε σε διαδικασία διεκπεραίωσης. Ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθά να εντοπίσετε σημεία που σας έχουν διαφύγει, ώστε να βελτιώσετε τη διαδρομή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Αυτή η θέση της εντείνει την ανάγκη να προοδεύσετε τις εξελίξεις. Μια αντίθεσης της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βάλει από νωρίς σε διάθεση διεκπεραίωσης. Η αίσια θέση του φεγγαριού προς τον Ήλιο από τους Ιχθύες, διασφαλίζει την ομαλή πλεύση σας. Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, για να περάσει αργότερα στον Λέοντα. Είστε πανέτοιμοι να δράσετε!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/3/19)

Το Σάββατο, σκεφτείτε πολύ πριν πάρετε κάποια απόφαση για να ταξιδέψετε. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ταξίδια είτε κοντινά είτε μακρινά, αλλά απαιτεί από εσάς να πάρετε τη σωστή απόφαση για το πού θα πάτε και με ποιον. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για το σχεδιασμό και τη σταθεροποίηση σημαντικών πραγμάτων στη ζωή σας, ειδικά για τις νέες γυναίκες.

Σε πολλούς από εσάς σήμερα, θα δοθεί η αφορμή για μια συγκέντρωση στο σπίτι τους ή για να βιώσουν ένα ευχάριστο γεγονός σχετικό με κάποιον συγγενή τους. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα (όπου προκύψουν) θα σχετίζονται με γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος σας.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/3/19)

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα ασχοληθείτε με σημαντικά καθήκοντα που θα έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Το Σάββατο, θα απαιτηθεί η προσοχή σας από κάποιον γύρω σας που θα χρειαστεί βοήθεια, συμβουλές ή φροντίδα. Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για τον κήπο σας, το σπίτι σας ή θα έχετε περισσότερες εργασίες στο κτήμα σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας, μιλώντας σε συγγενείς ή γείτονες. Σήμερα θα γίνουν συναντήσεις και συγκεντρώσεις για διάφορες περιστάσεις. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με μια αγορά ή ένα δώρο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε σοβαρά καθήκοντα για να εκτελέσετε. Αυτά που θα κάνετε σήμερα θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τα σχέδια της επόμενης εβδομάδας. Η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με χρήματα.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα συμμετάσχουν σε μια συνάντηση ή κάποια άλλη εκδήλωση που σχετίζεται με κάποιο συγγενή ή φίλο. Η μέρα δεν φέρνει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα παρακολουθείτε την εξέλιξη των σχεδίων και συμφωνιών που έχετε ήδη κάνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments