Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το ΟΑΚΑ (pics)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το ΟΑΚΑ (pics)
Σκηνές χάους στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μεγάλη ένταση επικράτησε στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται γνωστό παγκοσμίως για τα επιτεύγματά του, αλλά για τους ανεγκέφαλους που μετατρέπουν ένα ματς γιορτή (όπως σε άλλες χώρες) σε πόλεμο.

Συγκεκριμένα, μετά από το γκολ του Ολυμπιακού, έξω από τη θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έσκασαν αρκετές χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, από την πλευρά της αστυνομίας λόγω έντασης, ενώ έγινε και χρήση χημικών.

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ έγινε πολύ σύντομα αποπνικτική, με πολύ κόσμο να μετακινείται από τις θέσεις του έτσι ώστε να αποφύγει τους καπνούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έκαναν… βόλτες πλησίον του αγωνιστικού χώρου. Επομένως αντιλαμβανόμαστε πως απλά περίμεναν την αφορμή προκειμένου να πραγματοποιήσουν το “ντου”.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη διακοπή στο ΟΑΚΑ, αφού στα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν ξαναμπεί οπαδοί πραγματοποιώντας επίθεση προς τον πάγκο του Ολυμπιακού.

O Γερμανός διαιτητής του ντέρμπι όπως είπαμε διέκοψε το ματς. Αφού πέρασε η απαιτούμενη ώρα προκειμένου να εκκενωθεί το γήπεδο και να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, η διαιτητική τριάδα βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Όσα προβλέπει ο κανονισμός δεν έγιναν με αποτέλεσμα να διακόψουν οριστικά την αναμέτρηση.

Δείτε εικόνες από το ΟΑΚΑ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments