Πολιτική

Η Έλενα Ακρίτα απασφάλισε: Αυτή η υποψηφιότητα είναι απαράδεκτη

Η Έλενα Ακρίτα απασφάλισε: Αυτή η υποψηφιότητα είναι απαράδεκτη
Έλενα Ακρίτα: "Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το επώνυμο όντως δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα", τονίζει η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Έλενα Ακρίτα αρνήθηκε πρόσφατα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Τώρα η δημοσιογράφος τάσσεται κατά μίας συγκεκριμένης υποψηφιότητας, την οποία θεωρεί απαράδεκτη.

«Προφανώς και στην πολιτική όπως και στα άλλα επαγγέλματα, ένα βαρύ όνομα συνιστά μια μεγάλη προίκα, μια πολύ καλή αρχή, αλλά τελικά το τι θα κάνεις και αν θα τα καταφέρεις, εξαρτάται από τον ίδιο τον υποψήφιο», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σε άρθρο της με τίτλο «Είμαι η κόρη των γονιών μου», η Ελενα Ακρίτα επικρίνει την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας μάλιστα τις περιβόητες παλιότερες αναρτήσεις της για τα θύματα της τρομοκρατίας.

Όπως γράφει η Έλενα Ακρίτα στο άρθρο της:

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το επώνυμο όντως δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα. Και όντως είναι η απαρχή μιας προνομιακής μεταχείρισης; Άλλο να ξεκινάς από το μηδέν, κι άλλο να έχουν κάνει οι γονείς σου το πρώτο βήμα για σένα. Από κει κι ύστερα όμως, είσαι μόνος σου. Και καλείσαι να δουλέψεις διπλά απ’ τους άλλους για να αποδείξεις πως δεν είσαι ‘πορφυρογέννητος’.

Πάμε λίγο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που εκ νέου δρομολόγησε το διαβόητο ντιμπέιτ. Θα είμαι ειλικρινής, την Μυρσίνη Λοϊζου δεν την γνωρίζω. Μπορεί να είναι καλή, μπορεί κακή, ιδέαν δεν έχω. Όπως ιδέα δεν έχω αν την πήραν για το όνομα του πατέρα της ή για την δική της αξία. Ένα παλιό της σχόλιο διάβασα περί των θυμάτων του Σάββα Ξηρού και θύμωσα πολύ. Μόνο ‘λεκτικό ατόπημα’ δεν το λες αυτό το ‘πράγμα’– αρνούμαι να το ανακυκλώσω. Ούτε κάτι άλλα άθλια κι ελεεινά που, κατά την γνώμη μου, καθιστούν επιεικώς απαράδεκτη την υποψηφιότητα της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments