Αθλητισμός

«Ανάσα» από τη Σουρωτή στη Superleague

«Ανάσα» από τη Σουρωτή στη Superleague
Μέρος της οφειλής για τη χορηγία της "Σουρωτής" κατέβαλε προς τη Superleague η εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη.

Σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση βρίσκεται η διοργανώτρια αρχή εδώ και καιρό, με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη μάλιστα να λέει πρόσφατα πως: «αν δεν πάρουμε τα λεφτά από τον χορηγού, δεν θα μπορέσουμε να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας και τους δικαστές τον Απρίλιο».

Η συνολική οφειλή της «Σουρωτής», κεντρικού χορηγού της Superleague, ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί κάποια από τις ρήτρες που έχουν συμπεριληφθεί στη σύμβαση της της διοργανώτριας με την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη.

Εάν ενεργοποιηθούν οι ρήτρες (ο Ολυμπιακός για παράδειγμα δεν τηρεί κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα όταν αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη), τότε το χρέος κατεβαίνει στα 2 εκατ. ευρώ.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως η οφειλή είναι μεγάλη και η εξόφλησή της θα λύσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει η Λίγκα μέχρι τη λήξη της περιόδου.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», χθες (20/3/19) ο Μπαταγιάννης ενημερώθηκε ότι η «Σουρωτή» κατέβαλε μέρος της οφειλής κι ότι μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχει κατατεθεί όλο το ποσό της συμφωνίας.

Η χορηγία της «Σουρωτής» ισχύει για την τρέχουσα σεζόν και στη Superleague έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες ώστε να βρουν χορηγό για την επόμενη διετία ή τριετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments