Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Πέμπτη (21/3/19).

Ζώδια Κριός

Δεν είναι κακό να γίνεστε συναισθηματικοί σε ό,τι αφορά τα απροσδόκητα εμπόδια που φέρνει η ζωή στο δρόμο σας. Αλλά δε χρειάζεται να ξεσπάτε αυτά τα συναισθήματα απογοήτευσης στην οικογένεια και τους φίλους σας. Είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, όχι να σας εμποδίσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ζώδια Ταύρος

Ψάχνετε για τον έρωτα στα συνηθισμένα μέρη χωρίς αποτέλεσμα; Το κλειδί μπορεί να είναι να πάρετε κάποιο ρίσκο. Πηγαίνετε σε ένα ολοκαίνουργιο μέρος ή συμφωνήστε να αφήσετε τους φίλους σας να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Μήπως η οικονομική σας κατάσταση είναι τόσο κακή που θα μπορούσε να συγκριθεί με το χρέος μιας μικρής χώρας του Τρίτου Κόσμου; Ίσως είναι καιρός να πάτε σε έναν λογιστή. Ρωτήστε τους φίλους και τους συναδέλφους σας εάν έχουν να σας συστήσουν κάποιον.

Ζώδια Καρκίνος

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι όλοι οι άλλοι περνάνε καλύτερα από εσάς; Σήμερα πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και κάντε αυτά που θα έκανε ο σωσίας σας.

Ζώδια Λέων

Το να τα έχετε όλα διαρκώς υπό έλεγχο δεν είναι πάντα καλό. Η πίεση για να μπορέσετε να κάνετε τα πάντα να λειτουργούν σαν καλολαδωμένη μηχανή μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αν αφήνετε πότε-πότε το χάος να κυριεύσει τη ζωή σας, τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιος φίλος σας μπορεί να είναι καλός ακροατής αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταχραστείτε την καλοσύνη του. Δώστε στο φίλο σας τον ίδιο χρόνο για να σας μιλήσει για όλα όσα τον απασχολούν σχετικά με τον έρωτα, τη δουλειά και τη ζωή του.

Ζώδια Ζυγός

Η συνηθισμένη σας ρουτίνα διακόπτεται από την εμφάνιση κάποιου/κάποιας που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Ολοκληρώστε αυτό που κάνετε τώρα, και στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα για να συστηθείτε. Η δουλειά μπορεί να περιμένει.

Ζώδια Σκορπιός

Είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Μην αναβάλλετε για αργότερα μια πρόταση που θέλετε να κάνετε. Το να πάρετε κάποιο ρίσκο σήμερα μπορεί να αποδώσει περισσότερο από όσο θα περιμένατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρωτήσετε.

Ζώδια Τοξότης

Κάποια από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αρχικά ως αταίριαστα. Υπάρχει κάποιος λόγος που βγήκε η φράση «τα ετερώνυμα έλκονται». Μην κρίνετε κάθε πιθανό ερωτικό σύντροφο μόνο από την εμφάνιση.

Ζώδια Αιγόκερως

Λαχταράτε να γίνετε κοινωνικοί; Τώρα έχετε την ευκαιρία να βγείτε και να κάνετε επαφές με καινούργια άτομα. Πάρτε μαζί σας και κάποιο φίλο για συμπαράσταση. Αφήστε τη γοητεία και την προσωπικότητά σας να κάνουν τα μαγικά τους.

Ζώδια Υδροχόος

Δεν είναι εύκολο να βρείτε κάποιον/α που να αξίζει τον χρόνο και την αγάπη σας, αλλά όταν θα βρείτε αυτόν/αυτήν που θα ερωτευτείτε δεν θα κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω. Προσπαθήστε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή και θα ανταμειφθείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα διασκεδάστε με έναν φίλο που έχει ανάγκη από μια συναρπαστική περιπέτεια. Ξεφύγετε από τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας κάνοντας κάτι που θα σας αναζωογονήσει, όπως το να περάσετε τη μέρα σας στο λούνα παρκ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments