Τεχνολογία

Apple: Κατέθεσε πατέντα για έξυπνα λουράκια

Apple: Κατέθεσε πατέντα για έξυπνα λουράκια
Η Apple εκπόνησε σχέδια για τη δημιουργία «έξυπνων» λουριών.

Η Apple εκπόνησε σχέδια για τη δημιουργία «έξυπνων» λουριών και μπρασελέ για το ρολόι της, το Apple Watch.

Στο κείμενο της πατέντας αναφέρει ότι τα λουράκια θα έχουν υψηλή τεχνολογία και θα δείχνουν διάφορα στοιχεία, όπως η πρόοδος των στόχων γυμναστικής.

Σύμφωνα με το techblog.gr, η πατέντα αναφέρει ότι τα λουράκια θα λειτουργούν σε συνδυασμό με το Apple Watch, από το οποίο θα λαμβάνουν πληροφορίες, τις οποίες θα εμφανίζουν σε διάφορα σημεία.

Η συγκεκριμένη πατέντα συμπίπτει σε αρκετά σημεία με μία που είχε καταθέσει η εταιρεία το 2015.

Οπότε, είναι πολύ πιθανό η εταιρεία εργάζεται για να κάνει αυτά τα λουράκια πραγματικότητα.

Στα έγγραφα που κατέθεσε η Apple, περιέλαβε επίσης εικόνες στις οποίες μπορούμε να δούμε τους δείκτες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα διακριτικοί.

Ουσιαστικά, οι δείκτες που διαθέτουν τα λουράκια θα δείχνουν τους στόχους που έχει θέση ο χρήστης, και που τώρα τους παρακολουθεί μόνο μέσω του μενού του Apple Watch.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, αν κάτι τέτοιο ισχύει, θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την πρόοδο τους, χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσουν το ρολόι, με αποτέλεσμα να καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία.

Είχαμε ακούσει και στο παρελθόν φήμες ότι η Apple ήθελε να βάλει κάποιου είδους τεχνολογία στα λουράκια των Apple Watch, αλλά τίποτα δεν ήταν επίσημο. Προφανώς αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα τότε third-party κατασκευαστές λουριών θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, όσον αφορά τα έσοδα τους.

Ωστόσο, πρόκειται απλά για μία πατέντα, και όχι για κάποιο τελικό προϊόν το οποίο έχει μπει στην παραγωγή. Εν αναμονή νεότερων για τα έξυπνα λουράκια της Apple, η εταιρεία ενδέχεται να κυκλοφορήσει το επόμενο Apple Watch το Σεπτέμβριο μαζί με την νέα γενιά iPhone.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments