Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (22/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (22/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (22/3/19).

Ζώδια Κριός

Όταν κάποιος σας κάνει μια φιλοφρόνηση, την αποδέχεστε ευγενικά ή με κάποιο σκεπτικισμό; Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεστε στις επιδοκιμασίες μπορεί να αυξήσει ή να καταστρέψει τις πιθανότητές σας να κλείσετε κάποιο ραντεβού. Δεχτείτε το θαυμασμό με χαρά.

Ζώδια Ταύρος

Ψάχνετε για κάποιον/α που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία; Ίσως το άτομο αυτό να είστε εσείς οι ίδιοι. Αντί να περιμένετε από κάποιον ξένο για να σας σώσει, γίνετε ο δικός σας υπερήρωας. Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα, αφήστε τον καλοσυνάτο χαρακτήρα σας να σας καθοδηγήσει για το πώς θα συμπεριφερθείτε στους ανθρώπους που δε γνωρίζετε. Αν κάποιος/ακαινούργιος/α ξεκινήσει μια συζήτηση, μην παραμένετε σιωπηλοί. Συνομιλήστε μαζί τους σαν παλιοί φίλοι. Η ευγένεια θα σας πάει μακριά.

Ζώδια Καρκίνος

Ένας καλός σας φίλος όχι μόνο σας φτιάχνει τη διάθεση όταν αισθάνεστε πεσμένοι, αλλά και σας προσγειώνει όταν ο εγωισμός σας φουσκώνει και καβαλάτε το καλάμι. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας να ευχαριστήσει τους φίλους σας που σας βοηθάνε να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μοιράστε γενναιόδωρα το χρόνο σας στους φίλους σας. Φερόσασταν αντικοινωνικά για πολύ καιρό. Τώρα είναι η ώρα να αράξετε λίγο με τα φιλαράκια σας που σας έχουν λείψει. Προγραμματίστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό, και στη συνέχεια χαλαρώστε.

Ζώδια Παρθένος

Ελέγξτε την παρόρμηση να καυχηθείτε για τις τελευταίες σας ερωτικές κατακτήσεις. Όσο και να θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας ότι είστε ερωτικός δυναμίτης, θα μπορούσαν να παρερμηνεύσουν τις ενέργειές σας. Δεν θέλετε να τους τρίψετε στη μούρη τις επιτυχίες σας. Είναι καλύτερο να συμπεριφερθείτε με μετριοφροσύνη.

Ζώδια Ζυγός

Όταν βρίσκεστε στη μέση ενός τσακωμού με φίλους, μπορεί να είναι δύσκολο να θυμηθείτε από πού ξεκίνησε η διαφωνία εξαρχής. Είναι λογικό να παρασύρεστε από το πάθος και πάνω στην ένταση να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Παρατηρήστε τον τρόπο που φλερτάρετε διαδικτυακά. Το σερφάρισμα σε ιστοσελίδες γνωριμιών μπορεί να είναι συναρπαστικό, αλλά μπορεί να παρασυρθείτε και να αποκαλύψετε πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες όταν δε βλέπετε την αντίδραση του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας. Προσέξτε τι πληκτρολογείτε.

Ζώδια Τοξότης

Η αισιοδοξία όχι μόνο βοηθά στη μείωση του στρες, αλλά σας κάνει ευχάριστους στην παρέα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από χαρούμενους και με αυτοπεποίθηση ανθρώπους, σε αντίθεση με τους γκρινιάρηδες και μουτρωμένους. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ξενέρωτοι. Μάθετε να χαμογελάτε παρόλες τις αντιξοότητες.

Ζώδια Αιγόκερως

Κάποιοι φίλοι σας έχουν μήνες να σας τηλεφωνήσουν, ενώ άλλοι απαιτούν πολύ από τον χρόνο σας. Σκεφτείτε με ποιους από αυτούς περνάτε πραγματικά καλά και προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Περιορίστε το χρόνο που αφιερώνετε σε σχέσεις που σας απομυζούν την ενέργεια.

Ζώδια Υδροχόος

Είστε περίεργοι για το πώς φιλάει αυτός/αυτή ο/η κούκλος/κούκλα που θαυμάζετε από μακριά; Ίσως πρέπει να σταματήσετε να αναρωτιέστε και να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Συναρπαστικά πράγματα μπορεί να συμβούν όταν είστε αρκετά γενναίοι για να παίρνετε ρίσκα.

Ζώδια Ιχθύες

Μήπως δυσκολεύεστε να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα στον τομέα των ραντεβού; Ενώ είναι σημαντικό να έχετε συγκεκριμένα πρότυπα για το μελλοντικό σας ταίρι, καλό θα ήταν να μην κινείστε βάση λίστα απαιτήσεων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments