Πολιτική

Νίκος Νικολόπουλος: Ντύθηκε τσολιάς και πόσταρε τη φωτογραφία

Νίκος Νικολόπουλος: Ντύθηκε τσολιάς και πόσταρε τη φωτογραφία
Νίκος Νικολόπουλος: Στο πνεύμα της ημέρας και ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος θέλησε να τιμήσει τη μέρα της 25ης Μαρτίου.

O απανταχού ελληνισμός γιορτάζει την επέτειο της έναρξης της ελληνικής επανάστασης του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγός του, Τασία Μανωλοπούλου ντύθηκαν με παραδοσιακές στολές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Νίκος Νικολόπουλος: Φαβορί για τη Δημαρχία της Πάτρας

H μάχη για τη Δημαρχία της Πάτρας κορυφώνεται, το ρευστό πολιτικό περιβάλλον που υπήρχε, άρχισε να διαμορφώνεται και τα νέα δεδομένα που σχηματίζονται είναι μια εικόνα-έκπληξη.

Σύμφωνα με τα δημοσκοπικά στοιχεία μπορεί ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, να διεκδικεί δεύτερη θητεία στο δημαρχιακό θώκο, πλην όμως ονόματα όπως αυτό του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκου Νικολόπουλου έρχονται να ταράξουν τα νερά.

Αν και αρχικά, ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν αουτσάιντερ όταν είχε ανακοινώσει, στις αρχές Φεβρουαρίου την υποψηφιότητά του για την Δημαρχία στην Πάτρα, σήμερα οι εκλογικοί συσχετισμοί, όπως διαμορφώνονται σήμερα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα δίνουν νέα δεδομένα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, τον οποίο οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν να μπαίνει άνετα στο 2ο γύρο, διεκδικώντας τη Δημαρχία όπου εκτός από τις ψήφους της ΝΔ θεωρείται σίγουρο πως θα έχει στο πλευρό του και τις ψήφους του Λαϊκού Συνδέσμου όπως και της πατριωτικής πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα η τάση της πρόθεσης ψήφου φέρνει στην πρωτοπορία Πελετίδη και Νικολόπουλο με ποσοστά, μετά από αναγωγές, άνω του 20%. Έπονται Ρώρος, Αλεξόπουλος και Παπαδημάτος, με ποσοστά που κυμαίνονται από 7 μέχρι 14%.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι