Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εκεί ελπίζει ο Δικέφαλος για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Εκεί ελπίζει ο Δικέφαλος για Ολιβέιρα
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ πως θα μπορέσει να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στην Τούμπα.

Ένα νέο… σίριαλ είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα της παραμονής του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως δύσκολα ο Πορτογάλος μέσος θα παραμείνει στο «ασπρόμαυρο» δυναμικό, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως η Πόρτο έχει αυτή τη στιγμή για τη μεσαία γραμμή τους Ντανίλο Περέιρα, Λουμ Εντιαγέ και Όλιβερ Τόρες, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής και του χρόνο ο Ολιβέιρα.

Για αυτό το λόγο οι Θεσσαλονικείς σκοπεύουν να προτείνουν στους «δράκους» παραχωρήσουν είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας ή να παραταθεί ο δανεισμός του παίκτη.

Ολιβέιρα: ” Ο ΠΑΟΚ είναι μια winning team”

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα στη FORZA και μέσα απ΄ αυτές τις γραμμές, μας δίνει την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Ακολουθούν αποσπάσματα της συνέντευξης

  • Όταν άκουσες ότι σε θέλει ο ΠΑΟΚ, τι σκέφτηκες;

«Πέρσι ήμουν διακοπές στην Ελλάδα! Ήταν ένα μεγάλο βήμα να έρθω εδώ. Οι άνθρωποι είναι ωραίοι, ο καιρός, το φαγητό είναι ωραία. Φυσικά, τον ήξερα τον ΠΑΟΚ. Ήξερα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους οπαδούς. Όλοι μου είπαν ότι αξίζει να έρθω εδώ. Το πρότζεκτ, που μου ανέλυσαν, μου άρεσε. Ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με νοοτροπία νικητή. Όπως ξέρετε, πέρσι κέρδισα το πρωτάθλημα με την Πόρτο και φέτος το Σούπερ Καπ. Όταν αρχίζεις να κερδίζεις τίτλους, θέλεις ολοένα και περισσότερους. Φέτος θέλω να πάρω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θέλω να το πάρει κι η Πόρτο, γιατί θα έχει συνεισφέρει κι εγώ. Εγώ ζω για τους τίτλους και από τους τίτλους».

  • Τι σου αρέσει περισσότερο απ΄ αυτά που βρήκες;

«Μου αρέσει το να κερδίζεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μια winning team. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε μεγάλους παίκτες και παλεύουμε για τίτλους. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;»

  • Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να γράψει ιστορία, να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μετά από 34 χρόνια. Και δεν έχει κατακτήσει ποτέ το νταμπλ. Πως σου φαίνονται όλα αυτά;

«Πρέπει πρώτα να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτό είναι το πιο σημαντικό και μετά συζητάμε και για το κύπελλο. Ο κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κλαμπ το αξίζει. Μεγάλη ομάδα είναι τίτλοι και κόσμος. Οι μεγάλες ομάδες ζουν με τίτλους, τίτλους, τίτλους, πολλούς τίτλους. Πρέπει, λοιπόν, να δώσουμε στον ΠΑΟΚ τους τίτλους, που αξίζει για να μεγαλώσει περισσότερο».

  • Έχεις αλλάξει επτά ομάδες στην καριέρα σου. Μήπως είναι η ώρα να μείνεις καιρό σε κάποια, όπως ο ΠΑΟΚ;

«Εντάξει, στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο να βρεις χώρο σε μια μεγάλη ομάδα, όταν είσαι νέος. Πρέπει να πας δανεικός και μετά από 3, 4 ή 5 χρόνια να πάρεις τις ευκαιρίες σου. Εγώ πήγα δανεικός σε κάποιες ομάδες και πήρα την ευκαιρία μου στην Πόρτο, και έπαιξα καλά. Θέλω να μείνω σε μια ομάδα πολλά χρόνια, ειδικά σε μια ομάδα που κερδίζει τίτλους. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Πόρτο, τώρα είμαι εδώ, στο τέλος της σεζόν θα δούμε»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments