Lifestyle

Ιωάννα Λίλη: Το ξέσπασμά της στον Γρήγορη Αρναούτογλου (vid)

Ιωάννα Λίλη: Το ξέσπασμά της στον Γρήγορη Αρναούτογλου (vid)
Η Ιωάννα Λίλη μίλησε και για τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Η Ιωάννα Λίλη, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Revenge Body» του Open TV, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Αρχικά, η κουβέντα ξεκίνησε για την σιλουέτα της όμορφης παρουσιάστριας η οποία αν και μαμά δύο παιδιών, είναι πολύ κομψή και στιλάτη. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της κόρης της Μαρίας πήρε 24 κιλά και στον γιο της 23. Φυσικά, η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο οποίος μέχρι τώρα είναι πολύ επιτυχημένος.

Όσο για τη συμπεριφορά της, η ίδια παραδέχτηκε: «Κάποιοι πριν με γνωρίσουν νομίζουν ότι είμαι σνομπ. Μπορεί να είναι η άμυνά μου αυτή».

Όσο για την καριέρα της ως μοντέλο, η Ιωάννα Λίλη είπε χαρακτηριστικά: «Πληρώνεις το τίμημα του να είσαι μοντέλο γιατί πάντα προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας».

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος και πατέρας και χαίρομαι που το λέω δημόσια… Η ασφάλειά μου είναι το σπίτι μου και η οικογένειά μου».

Ωστόσο, δεν έκρυψε και την πικρία της για όσα γράφονταν στην αρχή του γάμου της με τον Θ. Ζαγοράκη: «Υπήρχε εταιρία στοιχημάτων για το πόσο θα αντέξουμε μαζί. Τρομερά χυδαίο».

Η Ιωάννα Λίλη τέλος προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της  έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο “Παίξε μπάλα”.

  • Δείτε τα σχετικό βίντεο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments