Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Απίθανο τι μισθό παίρνει κάθε μήνα

Ελένη Μενεγάκη: Απίθανο τι μισθό παίρνει κάθε μήνα
Η Ελένη Μενεγάκη είναι η "βασίλισσα" της μεσημεριάνης ζώνης.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η παρουσιάστρια που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και έχει πολλούς θαυμαστές. Μάλιστα έχει καταφέρει να γίνει η πιο αγαπητή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Και όχι άδικα αφού είναι η “βασίλισσα” της μεσημεριανής ζώνης, ενώ το ίδιο ίσχυε και όταν παρουσίαζε πρωινές εκπομπές. Έτσι, είναι λογικό να πληρώνεται καλά γι αυτό.

View this post on Instagram

#eleni • φορεμα #whitelabelsa • #wednesday #mylook #yellow #dress #lace #photooftheday #womenwithstyle #fashion #instafashion #elenisocial

A post shared by @ elenimenegaki on

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν», η παρουσιάστρια αμείβεται με περίπου 50 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Ωστόσο η ξανθιά παρουσιάστρια εκτός από επιτυχημένη επαγγελματίας είναι και μια μητέρα που φροντίζει για το μέλλον των παιδιών και γι αυτό κάνει και επενδύσεις. Η Ελένη έχει αποδειχθεί και εξαιρετική επιχειρηματίας, αφού έχει επενδύσει και σε διάφορα ακίνητα ανά την Ελλάδα. Φυσικά, δεν μπορούσε να μην ρίξει χρήματα στην επιχείρηση του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο, γι’ αυτό και χτίζει πέντε νέες υπερπολυτελείς κατοικίες στα Άχλα, που θα ενισχύσουν την τουριστική μονάδα της οικογένειας.

View this post on Instagram

#eleni … ξεκιναω για το σπιτι ! Εσεις ???

A post shared by @ elenimenegaki on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments