Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Άλλη μια υπόκλιση στον τεράστιο Μέσι

Μπαρτσελόνα: Άλλη μια υπόκλιση στον τεράστιο Μέσι
Η Μπαρτσελόνα "καθάρισε" την Εσπανιόλ χάρη στο σόου του ρέκορντμαν Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός, απέδειξε για ακόμη μια φορά την αξία του, κάνοντας τα δύσκολα να φαίνονται... απλά!

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ στο “Καμπ Νου”. “Σιγά το νέο”, θα έλεγε κανείς, καθώς η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν το φαβορί και έχει επιτύχει χιλιάδες νίκες τέτοιου είδους.

“MVP του ματς ήταν ο Μέσι”. Αυτό κι αν δεν αποτελεί νέο! Ο Αργεντινός σταρ έκανε για ακόμη μια φορά τα δύσκολα να φαίνονται απλά, με τον δικό του μοναδικό και μαγικό τρόπο.

Ο Μέσι πήρε (για ακόμη μια φορά) τη Μπαρτσελόνα από το “χεράκι” και ήταν ο κύριος αίτιος για τη νίκη επί της Εσπανιόλ. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 69 λεπτά, προτού αναλάβει δράση ο κοντός μάγος.

Στο 69ο λεπτό άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, νικώντας τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων. Στο 88′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

Εδώ είναι που αρχίζει το καλό. Πέρα από το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον “κάβα” το +13 από τη δεύτερη θέση, η σημερινή βραδιά ανήκει και στον Μέσι, ο οποίος έγινε ρέκορντμαν εις διπλούν.

Αρχικά, ο Λίο ξεπέρασε τον Αντρές Ινιέστα στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα των “Μπλαουγκράνα”. Το κοντέρ του Αργεντινού έφτασε τις 675 παρουσίες στη Μπάρτσα, οπότε, ήταν λογικό να θέλει να συνδυάσει το πρώτο του ρεκόρ και με γκολ.

Το δεύτερο ρεκόρ του Μέσι αφορά τον τομέα του σκοραρίσματος. Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 41 τέρματα και συνέχισε το ΜΥΘΙΚΟ σερί του. Για δέκατη συνεχόμενη σεζόν, ο “μάγος” σημειώνει πάνω από 40 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μια επίδοση που δύσκολα μπορεί, όχι να ξεπεράσει, αλλά και να πλησιάσει ο οποιοσδήποτε!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments