Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (30/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (30/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (30/3/19).

Ζώδια Κριός

Μήπως ψάχνετε τον έρωτα σε όλα τα λάθος μέρη; Κάντε μερικές αλλαγές! Αλλάξτε εντελώς τη ρουτίνα σας και πηγαίνετε σε ένα άλλο μπαρ ή κλαμπ για να δείτε καινούργια πρόσωπα. Κάντε νέες γνωριμίες κάπου εκτός από τα συνηθισμένα σας στέκια και μιλήστε με αγνώστους!

Ζώδια Ταύρος

Κινηθείτε εκ του ασφαλούς σήμερα και κρατήστε τα συναισθήματα σας κρυφά. Δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο ρίσκο αν νιώθετε ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή. Σύντομα θα παρουσιαστεί μια άλλη ευκαιρία για να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Ακόμη και αν φαίνεται ότι όλα γύρω σας καταρρέουν, εξακολουθείτε να έχετε τη δύναμη να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Μια θετική στάση και μια αισιόδοξη διάθεση σας κρατάνε στο σωστό δρόμο σε ό,τι αφορά τις αναποδιές που προκύπτουν στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος/α συνάδελφος σας σας θαυμάζει από μακριά. Ενώ αισθάνεστε κολακευμένοι, το να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο στο γραφείο μπορεί να είναι δύσκολο. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν ανταποκριθείτε στο φλερτ τους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (30/3/19)

Ζώδια Λέων

Η αστείρευτη ενέργεια σας ζωντανεύει μια μάλλον βαρετή εκδήλωση. Ο οικοδεσπότης είναι ενθουσιασμένος με τις ικανότητές σας να λέτε ιστορίες, οπότε αισθανθείτε ελεύθεροι να εντυπωσιάσετε όσους θέλουν να σας ακούσουν.

Ζώδια Παρθένος

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας δυσκολεύουν να ανταποκριθείτε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις χωρίς να αισθάνεστε ενοχές. Γιατί δεν τα ενώνετε και τα δύο σήμερα; Προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας στις ίδιες εκδηλώσεις.

Ζώδια Ζυγός

Η ισορροπία είναι το κλειδί για την ευτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μάθετε να δίνετε στη δουλειά, στο σπίτι, στους φίλους και στην οικογένεια σας ισοδύναμο χρόνο. Μην αφήνετε τη μία πλευρά να υπερέχει της άλλης.

Ζώδια Σκορπιός

Όταν γνωρίζετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο εμπιστευθείτε το αρχικό σας ένστικτο. Ενώ μπορεί να φαίνεται τέλειος/α, η καρδιά σας θα σας πει αν έχετε πάρει τη σωστή απόφαση. Μην αμφισβητείτε την φωνή μέσα σας.

Ζώδια Τοξότης

Μην παραδέχεστε όσα αρνητικά σας λέει η φωνή μέσα σας. Το να κατηγορείτε τον εαυτό σας λόγω των ευκαιριών που έχετε χάσει δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Δείξτε λίγη επιείκεια στον εαυτό σας και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για το Σάββατο (30/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Ακόμα κι αν λέτε ότι όλα είναι μια χαρά, το σώμα σας αποκαλύπτει κάτι διαφορετικό. Οι εκφράσεις του προσώπου σας, τα σταυρωμένα χέρια και το ανυπόμονο χτύπημα των δαχτύλων είναι σημάδια εσωτερικής αναταραχήςπου έρχονται σε αντίθεση με το αδιάφορο προσωπείο που προσπαθείτε να προβάλλετε.

Ζώδια Υδροχόος

Μόνο και μόνο επειδή έχετε ένα συγκεκριμένο «τύπο» φίλων, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε παρέα με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Δώστε μια ευκαιρία σε ένα καινούργιο πρόσωπο με το οποίο θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι δελεαστικό να κάνετε αυτό που είναι εύκολο παρά αυτό που είναι σωστό σήμερα. Ζυγίστε προσεκτικά τις επιλογές σας. Στο τέλος, η καρδιά σας θα σας πει τι να κάνετε. Αφήστε την αγάπη να σας καθοδηγήσει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments