Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συνέχεια στα σενάρια για Αραούχο και Πόνσε

Ολυμπιακός: Συνέχεια στα σενάρια για Αραούχο και Πόνσε
Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξακολουθεί να ασχολείται με τον Πόνσε και τον Αραούχο.

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται το μεγάλο… κόλπο και ένα δίδυμο στην επίθεση που μπορεί να… διαλύσει τις άμυνες.

Τόσο ο Πόνσε, όσο κι Αραούχο έχουν αναφερθεί στο παρελθόν ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού και οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται ότι συνεχίζουν να ασχολούνται διακριτικά με τις υποθέσεις τους, σύμφωνα με τη “Sportday”.

Οι Πειραιώτες άλλωστε έχουν ούτως ή άλλως ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία, ενώ μέσα από την επαφή με τον Ντε Μπαρτόλο για τον Πόνσε, βρήκαν μία πρόσβαση και στο περιβάλλον του “Τσίνο”.

Ο Αραούχο πάντως εμφανίζεται να μη συζητάει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα πλην της ΑΕΚ όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ωστόσο κάποιοι αφήνουν ανοικτά “παράθυρα”.

Σε ό,τι αφορά τον Πόνσε, ανήκει στη Ρόμα με την οποία παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή δε που εκφράστηκε ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Φορτούνη, οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν πλήρως.

Αυτό βέβαια το γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και γι’ αυτό κινούνται σε διπλό ταμπλό. Αφενός να επεκτείνουν τον δανεισμό του Πόνσε κι αφετέρου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, καθώς έχουν αντιληφθεί τις διακριτικές κινήσεις των “ερυθρολεύκων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments