Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: 1 – 3

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: 1 – 3
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα 3-1 του Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, με το εκπληκτικό γκολ του Μακέντα να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, για να «διαλύσει» τα όποια σύννεφα παρουσιάστηκαν μετά την αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την πήρε με εύκολο τρόπο (3-1), στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Με τα γκολ των Χατζηθεοδωρίδη (19΄), Καμπετσή (49΄) και Μακέντα (79΄) οι «πράσινοι» πήραν το «τρίποντο» απέναντι στον ουραγό και «καταδικασμένο», Απόλλωνα (μείωσε στο 73΄ ο Βαφέας) και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για το μέλλον τους στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Φωτογραφία Eurokinissi


Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Τα τέρματα της αναμέτρησης

Στο 19’ ο Χατζηθεοδωρίδης εκτέλεσε από δεξιά φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» σημείωσε γκολ πολύ νωρίς. Μόλις στο 49’ ο Χατζηθεοδωρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Κουρμπέλης πήρε μια πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Καμπετσής με πλασέ σε κενή εστία «έγραψε» το 0-2, απλοποιώντας τα πράγματα για την ομάδα του.

Ο Απόλλων κατάφερε να βγάλει μια αντίδραση και δίχως να κάνει φάσεις, να σημειώσει γκολ μειώνοντας σε 2-1. Συγκεκριμένα, στο 73’ έπειτα από φάουλ ο Βαφέας πήδηξε ψηλά και με ωραία κεφαλιά από κοντά πρόλαβε την έξοδο του Κότσαρη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα, μια εκπληκτική ενέργεια από τον Μακέντα «έφερε» και το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού. Σε μια αποθέωση της απλότητας και της εξαιρετικής τεχνικής του Ιταλού, ο έμπειρος φορ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, «άδειασε» δυο παίκτες της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο συρτό σουτ «έγραψε» το 1-3.

Φωτογραφία Eurokinissi


Σημειώνεται, ότι στο 54′ Μπεντινέλι έκανε ένα σκληρό φάουλ πάνω στον Δώνη και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Ναδάλες, Κοντοές (57′ Ντούρσο), Γκίνο, Μπεντινέλι, Γαρουφαλιάς (61′ Ελ Χέλβε), Βάρκας, Αγρόδημος.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Αποστολάκης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης (76′ Αρμενάκας), Καμπετσής (83′ Eμμανουηλίδης), Μακέντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments