Μedia

MasterChef spoiler: Επιστρέφουν παλιοί παίκτες – Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν ξανά στον διαγωνισμό (vid)

MasterChef spoiler: Επιστρέφουν παλιοί παίκτες – Ποιοι θα έχουν την ευκαιρία να μπουν ξανά στον διαγωνισμό (vid)
MasterChef spoiler: Τρεις μόνο θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο παιχνίδι.

MasterChef spoiler: Παλιοί παίκτες του φετινού MasterChef επιστρέφουν στον διαγωνισμό και θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Απόψε θα δούμε όλους όσοι έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό να επιστρέφουν για μια δεύτερη ευκαιρία.

MasterChef spoiler: Τρεις μόνο θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο παιχνίδι

Οι παίκτες επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef και τρεις από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν για μία ποδιά.

Από τους συνολικά δέκα «παλιούς» που θα δούμε να μαγειρεύουν απόψε όμως, μόνο τρεις θα επιλέξουν οι κριτές ώστε να συνεχίσουν εκ νέου στον διαγωνισμό.

MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό μαγειρικής

Ο Πάνος Ιωαννίδης κλήθηκε να λύσει μία απορία που έχει περάσει από το μυαλό πολλών τηλεθεατών του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό

Ο κριτής ερωτήθηκε τι γίνεται όλο το αυτό το φαγητό που μαγειρεύεται στο MasterChef, καθώς αν κάποιος σκεφτεί πως σε κάθε ατομική δοκιμασία μαγειρεύονται τόσα πιάτα, αλλά οι κριτές τρώνε μόνο μία μπουκιά, τότε θα καταλάβει για τι ποσότητες μιλάμε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως ισχυρίστηκε πως «τίποτα δεν πάει χαμένο».

Μιλώντας στην Athens Voice, ο κριτής του MasterChef 3 εξήγησε ότι όλα αυτά τα προϊόντα και υλικά με τα οποία μαγειρεύουν οι παίκτες είναι από χορηγούς, ενώ θέλησε να πείσει τους τηλεθεατές ότι τα πιάτα που μαγειρεύουν οι παίκτες, από τα οποία οι κριτές καταναλώνουν μόλις 3 μπουκιές, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια.

«Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής» εξήγησε προσθέτοντας ότι «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».

«Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Βέβαια, άλλη μια εύλογη απορία που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν να μοιράζουν μισοφαγωμένα φαγητά σε άλλους ανθρώπους, ή και ανάμεσά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments