Διεθνή

Nipsey Hussle: Η στιγμή της δολοφονίας του ράπερ έξω από το κατάστημά του στο Λος Αντζελες (vid)

Nipsey Hussle: Η στιγμή της δολοφονίας του ράπερ έξω από το κατάστημά του στο Λος Αντζελες (vid)
Nipsey Hussle: Ο ράπερ επρόκειτο να συναντηθεί με εκπροσώπους του αστυνομικού τμήματος το Λος Άντζελες προκειμένου ληφθούν μέτρα για την πάταξη της εγκληματικής δράσης των συμμοριών στην πόλη.

Μία κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας του ράπερ Nipsey Hussle έξω από το κατάστημά του με ρούχα στο Λος Άντζελες.

Στο βίντεο φαίνεται ο Hussle να βρίσκεται μαζί με άλλα τρία άτομα έξω από το κατάστημα όταν τους πλησιάζει ένας άνδρας και αρχίζει να τους πυροβολεί.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο εκτελεστής πλησιάσει πιο κοντά και πυροβολεί αρκετές φορές τα θύματά του, για να βεβαιωθεί ότι ο ράπερ είναι νεκρός.

https://www.youtube.com/watch?v=LoAZtWdpy98

Τα άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει στην αστυνομία ότι ο εκτελεστής αφού σκότωσε τον Hussle στη συνέχεια τον κλώτσησε πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει στο κίνητρο του δράστη και το μόνο που έχουν ανακοινώσει είναι ότι αναζητούν έναν αφροαμερικανό.

Πηγή που επικαλούνται οι Los Angeles Times αναφέρει ότι ο εκτελεστής ήταν μέλος συμμορίας.

Ο ράπερ τις επόμενες ημέρες επρόκειτο να λάβει μέρος σε σύσκεψη με εκπροσώπους του αστυνομικού τμήματος το Λος Άντζελες προειμένου να συζητήσουν μέτρα για την πάταξη της εγκληματικής δράσης των συμμοριών στην πόλη.

φωτογραφίες άρθρου και εξωφύλλου: twitter.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments