Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καμπουράκης

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Καμπουράκης
Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης εισήχθη στο νοσοκομείο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Εξαιτίας αυτής της επέμβασης ο γνωστός δημοσιογράφος θα απουσιάσει από την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ αυτό το Σαββατοκύριακο.

O Δημήτρης Καμπουράκης εγχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία στο μάτι και σύντομα θα επιστρέψει στην καθημερινότητα του και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης

Ο Δημήτρης Καμπουράκης έχει γεννηθεί στα Χανιά στις 18 Ιουλίου του 1961 όταν τελείωσε το σχολείο, μετακόμισε το 1978 στην Αθήνα για να σπουδάσει οικονομικά στην ΑΣΟΕ. ενώ από το 1986 ασχολείται ενεργά στη δημοσιογραφία.

Η πρώτη του εκπομπή που βγήκε στον αέρα, ήταν με τον τίτλο “Κοινωνία Ώρα 8”, προάγγελος της εκπομπής του στο Mega “Κοινωνία Ώρα Mega”. Από το 2006 αποκτά και συμπαρουσιαστή, τον Γιώργο Οικονομέα, ενώ η εκπομπή μετονομάζεται σε “Κοινωνία Ώρα Mega”. Επίσης, έχει εργαστεί σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ για χρόνια.

Εκτός από τη δημοσιογραφία, με την οποία ασχολείται ενεργά μέχρι και σήμερα, έχει γράψει αρκετά βιβλία, αλλά αποποιείται την ιδιότητα του συγγραφέα. Αν τον ρωτήσει κάποιος για το λόγο που γράφει απαντάει: “για τη σωτηρία της ψυχής μου και για την πνευματική μου ισορροπία”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments