Lifestyle

H φωτογραφία της “Κέλυ” του “Beverly Hills” που σχολιάστηκε αρνητικά (pic)

H φωτογραφία της “Κέλυ” του “Beverly Hills” που σχολιάστηκε αρνητικά (pic)
Μία φωτογραφία της "Κέλυ" ή αλλιώς Τζένι Γκαρθ με την Τόρι Σπέλινγκ ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλους τους followers των δύο ηθοποιών.

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τελευταία -και όχι για καλό λόγο- η Τζένι Γκαρθ, η «Κέλυ» της θρυλικής σειράς Beverly Hills 90210. Κάθε κίνηση της ηθοποιού λοιπόν παρεξηγείται με αποτέλεσμα να δέχεται σκληρή κριτική, τόσο από τους θαυμαστές της, όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους στα  social media.

Αυτή τη φορά όλα άρχισαν όταν η ηθοποιός αποφάσισε να ποστάρει στο Instagram μία φωτογραφία της με την συμπρωταγωνίστρια της, Τόρι Σπέλινγκ, στην οποία κανείς δεν στάθηκε στα νέα της συνεργασίας τους, αλλά στο πόσο αλλαγμένο έδειχνε το πρόσωπό της.

Η κριτική στα σχόλια δεν άργησε, με διόλου κολακευτικές αναφορές και στις άπειρες πλαστικές της Σπέλινγκ, ενώ οι διατυπώσεις κινούνταν στο ίδιο μοτίβο:

«Τι έκανες στο πρόσωπό σου;», «Δεν χρειαζόσουν κάτι τέτοιο, γιατί παραμορφώνεσαι;», «Αυτή δεν είναι η Τζένι Γκαρθ. Σταμάτα. Πέρασε η Πρωταπριλιά».

Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα η Γκαρ να μπαίνει στην διαδικασία να απαντά σε πολλά αρνητικά σχόλια.

  • Η επίμαχη φωτογραφία:

Όταν μία θαυμάστρια της έγραψε: «Ω, Τζένι, είσαι τόσο όμορφη και δεν χρειάζεσαι όλα αυτά τα μπότοξ. Δυστυχώς, είσαι αγνώριστη εδώ», η Γκαρθ απάντησε «Σας ευχαριστώ;», ενώ όταν κάποιος σχολίασε «Ω, Θεέ μου, φαίνεται τόσο ψεύτικο», η ηθοποιός απάντησε αφοπλιστικά: «Όχι, είμαι εγώ».

Πληροφοριακά πάντως και επειδή η συγκεκριμένη ανάρτηση με την Τόρι Σπέλινγκ στόχο είχε την ανακοίνωση της άφιξης τους στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα ενός νέου διαφημιστικού για την αλυσίδα Castro Kids, κάποια άσκησαν και επί της ουσίας κριτική, ενώ άλλοι περιορίστηκαν στο να γράψουν δηκτικά «Αγαπώ την Παλαιστίνη».

Η Κέλυ όπως την γνωρίσαμε μέσα από το “Beverly Hills”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments