Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (4/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (4/4/19)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (4/4/19).

ζώδια κριός

Η ισορροπία ανάμεσα στην παιχνιδιάρικη και στην έντονα παθιασμένη σου πλευρά, μπορεί να είναι κάτι που ο εραστής σου, βρίσκει συναρπαστικό και ευχάριστο. Επίσης θα καταλάβει ότι βλέπει τον αυθεντικό εαυτό σου και πως η θετική στάση σου, θα τον ενθαρρύνει να συνδεθεί και να καθοδηγηθεί απ’ αυτή. Πάρε το προβάδισμα και ο εραστής σου, θα ακολουθήσει!

ζώδια ταύρος

Ο απρόβλεπτος Ουρανός στο ζώδιό σου, σε ωθεί να ρισκάρεις στα ερωτικά σου. Αλλά πριν το κάνεις, θα χρειαστεί να δεχθείς ότι η επικοινωνία ανάμεσά σας, απαιτεί δομή και όχι απερισκεψίες. Ο Ουρανός ευνοεί την ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα λόγια σου δεν θα τα υποστηρίξεις με πάθος. Προχώρησε με αυτοπεποίθηση και πες αυτά που σε προτρέπει η καρδιά σου να πεις, τώρα.

ζώδια δίδυμοι

Ίσως νιώθεις σιγουριά που βλέπεις ρεαλιστικά μια κατάσταση στα ερωτικά σου. Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει, επειδή επιλέγεις να δεις, αυτό που θέλεις να δεις μέσα στη σχέση σου. Προτού καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, κοίταξε προσεκτικά για να εντοπίσεις τυχόν κενά ή ασυνέπειες σε ό,τι εξελίσσεται. Αν αποκτήσεις περισσότερες πληροφορίες, θα μπορέσεις να δεις αυτό που αλλάζει τώρα, από διαφορετική οπτική, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ζώδια καρκίνος

Το ένστικτό σου, θα σε βοηθήσεις να εντοπίσεις την ουσία, κάτω από την επιφάνεια του θέματος των συζητήσεων, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ευτυχώς, αυτό το πρόσωπο ξέρει ότι οι ανταλλαγές σας, θα μπορούσαν να είναι βαθύτερες και πιο ουσιαστικές. Αν διατηρήσετε τη συζήτηση μέσα σε συγκεκριμένες παραμέτρους, μπορεί να υπάρχουν οφέλη. Αλλά θα νιώσεις πως είναι καιρός να προχωρήσεις παραπέρα….και θα εκπλαγείς από τα μυστικά που θ’ ανακαλύψεις.

ζώδια λέων

Η προσπάθεια να μεταφέρεις τις ιδέες σου, για τα ρομαντικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Ένα φανταστικό όραμα θα μπορούσε να αντικατασταθεί αμέσως από ένα άλλο. Μπορεί αυτό εσύ να το βρίσκεις συναρπαστικό, αλλά ο εραστής σου, θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου. Είσαι αρκετά σοφή για να ξέρεις πως δεν είναι κάθε όραμα ρεαλιστικό και δεν υποχρεώνεις κανένα να σ’ ακολουθήσει. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να διαπιστώσεις, τι πραγματικά πυροδοτεί το κέφι σου.

ζώδια παρθένος

Μια εκδηλωτική ρομαντική ευκαιρία θα μπορούσε να σε κάνει να πετάς στον αέρα από χαρά το ένα λεπτό…. και το αμέσως επόμενο να αισθάνεσαι μπερδεμένη, για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, για να αδράξεις την επόμενη ευκαιρία. Μπορεί αυτό που διαδραματίζεται, να σου φανεί σαν το ρητό «κάλλιο αργά παρά ποτέ», αλλά είναι σημαντικό να καταλάβεις, πώς οι τρέχουσες ερωτικές σου υποθέσεις, ξεκίνησαν σαν μια απλή επιθυμία. Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα έρθουν…. Γι’ αυτό ας είσαι υπομονετική και προετοιμασμένη, για να τα ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο!

ζώδια ζυγός

Ίσως νιώσεις πως είναι απαραίτητο ν’ αναλάβεις την πρωτοβουλία για ένα κοινό ρομαντικό σχέδιο στη σχέση σου. Αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι η έμφυτη επιθυμία σου, να εξισορροπήσεις κάτι που ίσως δεν χρειάζεται τις δικές σου προσπάθειες με τον τρόπο που σκοπεύεις να το κάνεις. Μπορεί να παραβλέψεις το γεγονός, πως θέλει να εμπλακεί και ο εραστής σου. Ο τρόπος σου μπορεί να είναι καλός, αλλά δεν είναι απαραίτητα, ο μόνος καλός. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο συμβιβαστική.

ζώδια σκορπιός

Αυτό που αλλάζει στη σχέση σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα ή αβέβαια… αλλά μήπως κάπου εκεί υπάρχει και μια χροιά ενθουσιασμού? Αντί να βλέπεις αυτό που αλλάζει με καχυποψία, καθοδηγήσου από το ένστικτό σου που σε περιμένει στη γωνία. Κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς το παθιασμένο σου μέλλον. Αν πίστευες, ότι δεν υπήρχε τίποτε άλλο πια για να ζήσεις, για…ξανασκέψου το, τυχερή Σκορπίνα μου!

ζώδια τοξότης

Μια ευχάριστη αίσθηση ελπίδας προσπαθεί να βρει το δρόμο της στη σχέση σου. Θα μπορούσε να υπάρχει κάτι θαυμάσια ερωτικό, για ένα σχέδιο που καθυστέρησε να πάρει το πράσινο φως, για να προχωρήσει. Ίσως εσύ και το ταίρι σου, να βρείτε ένα νέο και πιο ενδιαφέροντα τρόπο, για να το ακολουθήσετε. Μπορεί αυτή η καθυστέρηση, να λειτουργήσει υπέροχα υπέρ σας!

ζώδια αιγόκερως

Ο Κόσμος ενσταλάζει μια ισχυρότερη αίσθηση ελπίδας στα ερωτικά σου. Αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην εξετάσεις υπερβολικά κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και ίσως πιθανότερα, μια συγκεκριμένη. Παρόλο που ίσως έχεις έγκυρους λόγους να νιώθεις αισιόδοξη, αν καταλάβεις πως επικρατεί μια αίσθηση μειωμένης έμπνευσης, να είσαι σίγουρη, ότι θα ξεκαθαρίσει, σύντομα.

ζώδια υδροχόος

Μπορείς να φέρεις κάτι περισσότερο από ένα απλό χαμόγελο στο πρόσωπο του εραστή σου, αν συνδυάσεις τη φαντασία με τη δημιουργικότητά σου. Ακόμη και οι πιο οδυνηρά κουραστικές καταστάσεις, μπορούν να γίνουν πολύχρωμες και έξυπνες, επιτρέποντας στο ταίρι σου, να αποκτήσει ένα επίπεδο αυτό-έκφρασης που ίσως δεν είχε βιώσει νωρίτερα. Κάνε τον να νιώσει παραπάνω αγαπημένος και ξεχωριστός, με τον τρόπο που μόνο εσύ μπορείς.

ζώδια ιχθύες

Ζητώντας συμβουλές από τους άλλους σχετικά με τα ερωτικά σου, μπορεί να σε βοηθήσει. Αλλά κινδυνεύεις να δημιουργήσεις ένα περιττό μπέρδεμα, αν μέσα σου ήδη γνωρίζεις την απάντηση. Η επιβεβαίωση από τους γύρω σου, μπορεί να αποδειχθεί καθησυχαστική, αλλά δεν μπορούν να δραστηριοποιηθούν όπως εσύ για τα δικά σου θέματα. Γλύτωσε τόσο το δικό σου, όσο και το δικό τους χρόνο, εμπιστευόμενη τη διαίσθησή σου. Όπως πάντα, λέει μόνο την αλήθεια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments