Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (5/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (5/4/19)
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (5/4/19)

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

  • ζώδια σήμερα Κριός

Ευτυχισμένη καινούργια αστρολογική χρονιά, αγαπητοί Κριοί! Σήμερα αναδύεται η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιό σας. Αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου για εσάς. Το σύμπαν είναι ταγμένο στο πλευρό σας, γι’ αυτό τολμήστε να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις σας. Να ξέρετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Καταγράψτε τους σήμερα και αφήστε το νέο φεγγάρι να σας ανοίξει ενθουσιώδη καινούργια κεφάλαια ζωής!

  • ζώδια σήμερα Ταύρος

Δεν είστε από αυτούς που τα παρατούν, αγαπητοί Ταύροι! Ωστόσο, ακόμα κι εσείς πρέπει ενίοτε να δίνετε μια ανάπαυλα στον εαυτό σας.

Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ανανέωσης, είναι μία από αυτές τις συγκυρίες. Είναι ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας, να κάνετε ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Μην ακούσετε καμία φωνή αρνητισμού, εστιάστε στο να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι!

  • Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, είστε οι πλέον κοινωνικές ιδιοσυγκρασίες του αστρολογικού χάρτη! Η σημερινή μοναδική Νέα Σελήνη στον Κριό για φέτος, φωτίζει τον 11ο Οίκο σας της φιλίας και ενισχύει κάθε εφευρετικό ομαδικό εγχείρημα. Δεν σας αρέσουν τα «κοπάδια», γι’ αυτό σέβεστε τις συνεργασίες χωρίς εγωισμούς. Επίσης, η μέρα ευνοεί την τεχνολογία, γι’ αυτό επιδοθείτε στο να εντοπίσετε ομοϊδεάτες στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης!

  • Καρκίνος

Νιώθετε να αφυπνίζεται ο καριερίστας μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Κριό, που ταρακουνά τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών και επιτυχιών! Είστε απόλυτα δημιουργικοί τύποι γι’ αυτό μπορείτε να είστε και επικερδείς. Αν χρειάζεστε λίγη επιπλέον έμπνευση, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για συμβουλές. Οι στόχοι σας θα γίνουν πιο ισχυροί αν τους καταγράψετε: Να επανέρχεστε σε αυτή τη λίστα για να σβήνετε όσους υλοποιείτε, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 13 Οκτωβρίου!

  • ζώδια σήμερα Λέων

Πού θέλατε πάντα να πάτε, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό και τον περιπετειώδη 9ο Οίκο σας, θα σας ωθήσει να τολμήσετε την κάθε πρόκληση. Θα θέλετε να απεξαρτηθείτε και να αποχαιρετίσετε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον. Απελευθερωθείτε και αξιοποιήστε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Για τους επόμενους έξι μήνες ευνοούνται τα ατομικά εγχειρήματα και τα ρίσκα για να εκτοξεύσετε τα όνειρά σας!

  • Παρθένος

Ο ανοιξιάτικος πυρετός σας συνεπαίρνει, αγαπητοί Παρθένοι! Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό και στον 8ο Οίκο σας της πρόκλησης, ανεβάζει την ταχύτητά σας γενικότερα. Πλέον θέλετε μόνο θετικούς και δραστήριους ανθρώπους στο περιβάλλον σας: Οι χειριστικοί ή αναξιόπιστοι δεν ταιριάζουν στον πραγματιστικό χαρακτήρα σας. Η έμπνευσή σας ανορθώνεται και μεταφέρεται στους πιο προσωπικούς σας χώρους… Φορέστε ό,τι λιγότερο μπορείτε και περάστε στα ενδότερα για να κάνετε πράξη τα πιο τολμηρά σας σχέδια!

  • Ζυγός

Τα δυναμικά δίδυμα της ζωής σας μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο, αγαπητοί Ζυγοί! Η Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, ελέγχει τις πιο στενές συμπράξεις σας. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι, θα έλξετε πολλές αξιόλογες συνέργειες. Δεν αποκλείεται να προσεγγίσετε περισσότερο και κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου… Κάθε επαφή έχει τις προκλήσεις της – αλλά με το τέλειο ζευγάρωμα θα διπλασιάζετε τη χαρά!

  • ζώδια σήμερα Σκορπιός

Είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στην ευημερία, αγαπητοί Σκορπιοί; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό κεντρίζει τον 6ο Οίκο σας, για να περιορίσετε τις κακές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με υγιείς. Μην περιμένετε άλλο για να ορίσετε καινούργια προγράμματα διατροφής και άσκησης. Αναζητήστε τις πιο αποδοτικές επιλογές, για να δείτε τα αποτελέσματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Να ξέρετε ότι θα πολλαπλασιάσετε τα οφέλη αν υιοθετήσετε θετική οπτική!

  • Τοξότης

Μην προσπαθήσετε καν να κινηθείτε διακριτικά σήμερα, αγαπητοί Τοξότες! Όπου κι αν πάτε, ο προβολέας θα πέφτει επάνω σας! Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Κριό, που κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας της φήμης και του ρομάντζου. Οι αίσιες δονήσεις για καινούργιες ενάρξεις θα τονώσουν κι άλλο την έμφυτη αυτοπεποίθησή σας. Αν τις συνδυάσετε και με μια εξωτερική ανανέωση, είναι βέβαιο ότι θα είστε ακατανίκητοι!

  • Αιγόκερως

Το σπιτικό σας γίνεται πρωταγωνιστής της ζωής σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σήμερα η Νέα Σελήνη αναδύεται στον Κριό και τονώνει τον 4ο Οίκο σας της εστίας. Έχετε ανάγκη να καθαρίσετε και να ανανεώσετε τους χώρους σας, ακόμα κι αν σπαταλήσετε χρόνο να ταιριάξετε τα χρώματα στα μαξιλάριά σας. Αξιοποιήστε την ώθηση που αναμένατε εδώ και καιρό, για να βάλετε τα πάντα σε τάξη. Προμηθευτείτε καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, φορέστε τα γάντια σας και περάστε στη δράση!

  • ζώδια σήμερα Υδροχόος

Έτοιμοι για πολλές επαφές, αγαπητοί Υδροχόοι; Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό διεγείρει τον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας. Όποιο κατάλοιπο υπήρχε από την χειμωνιάτικη απομόνωση και μουντάδα, αποχαιρετήστε το. Είστε ειδήμονες στο να φέρνετε κοντά ομοϊδεάτες για δουλειά, διασκέδαση ή ρομάντζα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ζωή είναι πιο απολαυστική όταν έχετε συμμάχους γύρω σας!

  • Ιχθύες

Στρέψτε την προσοχή σας στα εργασιακά και οικονομικά θέματα, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτή είναι η επιταγή της σημερινής Νέας Σελήνης, στον Κριό και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Κάθε νέα σελήνη αποτελεί ευκαιρία για καινούργια ξεκινήματα, γι’ αυτό αναζητήστε νέες προοπτικές. Κάντε μια ρεαλιστική μελέτη του προϋπολογισμού σας πριν γίνετε υπερβολικά γενναιόδωροι… Κανείς δεν θα σας αγαπήσει περισσότερο, επειδή του κάνετε πολλά δώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments