Αθλητισμός

Κυριακόπουλος: Τον εξετάζει ο Ολυμπιακός για αντί-Κούτρη

Κυριακόπουλος: Τον εξετάζει ο Ολυμπιακός για αντί-Κούτρη
Κυριακόπουλος: Σε περίπτωση αποχώρησης του Κούτρη, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Λεονάρντο Κούτρη στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από τους Πειραιώτες.

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του σε περίπτωση που τελικά αυτός αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον ΓΑΥΡΟ επικρατέστερος φέρεται να είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί έντονα για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν στα χέρια τους κάποια επίσημη πρόταση για τον Κούτρη.

Λεονάρντο Κούτρης: Οι διαπραγματεύσεις και οι απαιτήσεις

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι με διαφορά το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό, με τις μεταγραφικές φήμες για τον ίδιο να «οργιάζουν», ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν αρκετά σημαντικές απαιτήσεις.

Το πόσο σκληρή θα είναι η διαπραγμάτευση για τον διεθνή αριστερό μπακ, φάνηκε και μόνο από την προσέγγιση της Νιουκάστλ.

Οι «ανθρακωρύχοι», σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportime», πλησίασαν τους Πειραιώτες, για να τους ρωτήσουν σχετικά με τις αξιώσεις τους για ενδεχόμενη πώληση του Κούτρη. Η απάντηση, που έλαβαν, πάντως, τους έκανε να… μην εμφανιστούν ξανά προς το παρόν.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε, ότι ζητά ένα ποσό στα 8 εκατομμύρια ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης, κάνοντας τις συζητήσεις να σταματήσουν στην προαναφερθείσα διερευνητική ερώτηση.

Κάπως έτσι, τον τελευταίο καιρό προκύπτει η περίπτωση της Λέστερ, η οποία εδώ και 1.5 χρόνο ασχολείται με την περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ούτως ή άλλως, αλλά στο λιμάνι περιμένουν το πότε θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments