Υγεία

Ερωτική ζωή: Αυτοί είναι οι λιγότερο δραστήριοι στο κρεβάτι

Ερωτική ζωή: Αυτοί είναι οι λιγότερο δραστήριοι στο κρεβάτι
Η ερωτική ζωή στις μέρες μας δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Η ερωτική ζωή ήταν πάντα ένα από τα αντικείμενα που απασχολούσε τους επιστήμονες. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως οι νέοι ενήλικες έχουν όλο και λιγότερες ερωτικές συνευρέσεις.

Η Washington Post δημοσίευσε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.  Αυτή έδειξε ότι το 18% των γυναικών  18 -30 ετών δήλωσε ότι δεν είχε επαφή με το άλλο φύλο τον προηγούμενο χρόνο.

Το ποσοστό είναι ακόμα μεγαλύτερο στους άντρες της ίδια ηλικίας καθώς φτάνει 28%.

“Οι λόγοι οφείλονται στο ότι οι νέοι δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στα βιντεοπαιχνίδια και στις ερωτικές ταινίες. Οι νεαροί άνδρες μου λένε ότι τα βιντεοπαιχνίδια και τα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, είναι κατά πολύ καλύτερα σήμερα συγκριτικά με 20 χρόνια πριν”, ήταν τα λόγια του ψυχολόγου Leonard Sax.

Ερωτική ζωή: Οι μεγαλύτεροι είναι πιο ενεργοί

Στις μεγαλύτερες ηλικίες τα πράγματα φαίνεται πως είναι καλύτερα. Μόλις ένα ποσοστό 7 % τριαντάρηδων δήλωσε ότι δεν κοιμήθηκε με άλλον άνθρωπο μέσα στο 2018. Λίγο πιο ανεβασμένο είναι το ποσοστό για τους σαραντάρηδες που φτάνουν το 9%.

Κάτι που είναι άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως όσοι είναι από 50 έως 59 ετών περισσότερο ενεργοί από αυτούς που είναι 20 ετών. Το ποσοστό που δήλωσε ότι πέρασε περίοδο ξηρασίας είναι μόνο 13% .

Τέλος, στις ηλικίες των 60 ετών και άνω, το 50% απάντησε πως δεν είχε καμία ερωτική επαφή μέσα στο 2018.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments