Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Αυτές οι περιοχές θα έχουν έντονη κακοκαιρία την Τρίτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Αυτές οι περιοχές θα έχουν έντονη κακοκαιρία την Τρίτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην χώρα μας και την Τρίτη (9/4), σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη την χώρα, με τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα στα κεντρικά και βόρεια.

Στα νότια ο καιρός κατά την διάρκεια της μέρας θα έχει κάποια “ανοίγματα” και πρόσκαιρη βελτίωση.

Αναλυτική πρόβλεψη:

Νέα κακοκαιρία «σαρώνει» τη χώρα: Βροχές και καταιγίδες

Την Τρίτη 09/04 τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και σταδιακά θα εξασθενήσουν, ενώ και οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 7 έως 8 μποφόρ.

Σημειώνεται ότι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες έως και τη Δευτέρα 08/04, και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των βροχοπτώσεων που περιμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής 07/04 έως το βράδυ της Τρίτης 09/04.

  • Μέχρι 9 μποφόρ στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί ίδιας έντασης.

Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με σημαντική σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι, φτάνοντας το βράδυ τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments