Αθλητισμός

Ανδρέας Σάμαρης: Τα “παιχνίδια” της Μπενφίκα και το μέλλον του

Ανδρέας Σάμαρης: Τα “παιχνίδια” της Μπενφίκα και το μέλλον του
Ο Ανδρέας Σάμαρης θέλει να παραμείνει στην Πορτογαλία, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν το καλοκαίρι.

Στην αρχή της σεζόν, ο Ανδρέας Σάμαρης έμεινε στο περιθώριο και η Μπενφίκα έψαχνε ομάδα για να τον παραχωρήσει, έστω δανεικό.

Όσο περνούσε η σεζόν, ο Έλληνας διεθνής κέρδιζε έδαφος και βρέθηκε να ξεκινά βασικός, σε αρκετά παιχνίδια των «αετών» της Λισαβόνας.

Ωστόσο, όπως γράφει το Sportime, ακόμη η πρόταση ανανέωσης δεν έχει έρθει. Ο Σάμαρης είναι στο… περίμενε, αφού στον σύλλογο όπως φαίνεται, είναι αναποφάσιστοι για το πως θα πράξουν.

Την δεδομένη στιγμή, ο Έλληνας μέσος, εισπράττει περίπου 600.000 ευρώ, ποσό που δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει. Αν γίνει η ανανέωση, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα μείνει στα ίδια. Ο παίκτης θέλει να μείνει στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα. Όμως, θέλει να έχει και μια προσφορά καλύτερη από αυτήν που ήρθε από την Γαλατασαράι.

Όπως και να’ χει, το καλοκαίρι πλησιάζει και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Σημειώνεται, ότι το όνομα του παίκτη είχε ακουστεί και για Ελλάδα, αλλά ο παίκτης από ότι φαίνεται δεν εξετάζει τόσο σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο.

Να θυμίσουμε, ότι ο Ανδρέας Σάμαρης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε μικρή ηλικία στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας, στην Ηλεία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, με την οποία στις 10 Απριλίου 2007 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι του 2013, με το τέλος του δανεισμού του, επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο σε συλλογικό επίπεδο, στον εντός έδρας αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν (ήττα 1-4), για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 βρήκε τον Σάμαρη πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης.

Η ομάδα που κατάφερε τελικά να τον αποκτήσει ήταν η πορτογαλική Μπενφίκα, έπειτα από πρόταση δέκα εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2014, η οποία έγινε αποδεκτή και αποτέλεσε τότε τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών (ακολούθησε μερικές ημέρες αργότερα η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα με 13 εκ. ευρώ), έπειτα από αυτή του Κώστα Μήτρογλου τον Ιανουάριο του 2014 στη Φούλαμ, έναντι 15,2 εκ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments