Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος: “Πρωτοβουλία στην σωστή κατεύθυνση ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου”

Καραμέρος: “Πρωτοβουλία στην σωστή κατεύθυνση ο 2ος Αττικός Αγώνας Δρόμου”
Καραμέρος: "Το Ενωμένο Μαρούσι στηρίζει ότι θετικό μπορεί να έχει συνέχεια στην πόλη" τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Παρών στην αφετηρία του 2ου Αττικού δρόμου στο πλαίσιο του «Όλοι μαζί μπορούμε» ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος που είναι ως γνωστόν ερασιτέχνης δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Μάλιστα αντάλλαξε απόψεις για την διοργάνωση αλλά και το Μαρούσι με την συνάδελφό του, γνωστή Δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ κ. Μαρία Αναστασοπούλου που είναι Μαρουσιώτισσα.

Ο Γ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Αυτοδιοίκηση, αθλητισμός και μέσα ενημέρωσης μπορούν από κοινού να διοργανώνουν μια σειρά γεγονότων για την ενίσχυση δομών όπως συνέβη σήμερα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας. Είμαστε παρόντες και στηρίζουμε ότι θετικό μπορεί να έχει συνέχεια στην πόλη.»

Ενωμένο Μαρούσι: Ενδυνάμωση της δικτύωσης των σχολείων του Αμαρουσίου προτείνει ο Γιώργος Καραμέρος

Δυναμικό παρών έδωσε το #Ενωμένο Μαρούσι και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος στη συναυλία των χορωδιών των δημοτικών σχολείων του Αμαρουσίου που έγινε στο Υπουργείο Παιδείας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μουσικού κ. Θωμά Κοντογιώργη.

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού συνεχάρη τους δασκάλους όλων των δημοτικών σχολείων (1ο, 4ο, 7ο, 8ο, 10ο, 18ο και διαπολιτισμικό) και ιδιαίτερα την διευθύντρια του 8ου Δημοτικού σχολείου κ. Κυριακή Κανάρη Ντάλη που είναι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το #Ενωμένο Μαρούσι.

Ο κ. Γ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου πρέπει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τέτοιους θεσμούς που φέρνουν κοντά μαθητές και γονείς από όλη την πόλη όχι μόνο στη μουσική αλλά και στο θέατρο και στην καινοτομία και την τεχνολογία (π.χ. ρομποτική). Η δύναμη της πόλης μας είναι οι άνθρωποί της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments