Τεχνολογία

Huawei P30 Pro: Η κάμερά του κέρδισε το TIPA World Award 2019

Huawei P30 Pro: Η κάμερά του κέρδισε το TIPA World Award 2019
Το Huawei P30 Pro απέσπασε το βραβείο TIPA World Award 2019 για την εντυπωσιακή του κάμερα.

Το Huawei P30 Pro είναι η νέα ναυαρχίδα της Κινέζικης εταιρίας.

Ένα από τα δυνατά σημεία του συγκεκριμένου smartphone είναι η πίσω κάμερα του.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις κάμερες του P30 pro όχι μόνο απέσπασαν καλές κριτικές, αλλά κέρδισαν και το βραβείο “Best Photo Smartphone” από την TIPA.

“Αθήνα 9 Απριλίου 2019— Η Huawei ανακοίνωσε το παγκόσμιο βραβείο TIPA 2019 για το HUAWEI P30 Pro ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα του 2019 (Best Products of 2019), απονέμοντας στη συσκευή τον τίτλο του “Best PhotoSmartphone”.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  η σειρά P της HUAWEI λαμβάνει αυτή την εμβληματική διάκριση, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της Huawei στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας, των επιδόσεων και του σχεδιασμού, με σκοπό να αλλάξει τον κόσμο της φωτογραφίας με κινητό τηλέφωνο.

Huawei P30 Pro: Η καλύτερη κάμερα της αγοράς

Ο Changzhu Li, Αντιπρόεδρος στο Handset Business της Huawei, δήλωσε: «Η ολοκληρωμένη εμπειρία των φωτογραφιών με smartphone ήταν πάντα το επίκεντρο της στρατηγικής της Huawei για τη σειρά HUAWEI P. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την TIPA για το βραβείο που έλαβε η τελευταία μας ναυαρχίδα, το HUAWEI P30 Pro. Εξοπλισμένο με την τετραπλή κάμερα Leica Quad, το HUAWEI P30 Pro ξαναγράφει τους κανόνες της φωτογραφίας με πλήθος καινοτομιών – συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της διάταξης των pixel του αισθητήρα σε RYYB και του εξαιρετικού οπτικού ζουμ 5x – βελτιώνοντας την φωτογραφική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Εξελίξεις σαν αυτές, δίνουν στους καταναλωτές περισσότερη ελευθερία να χρησιμοποιούν τις συσκευές Huawei για να αποτυπώνουν τις πιο συναρπαστικές στιγμές στη ζωή τους, ακριβώς την ώρα που συμβαίνουν.

Δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του τύπου από media σχετικά με την φωτογραφία και την εικόνα από όλο τον κόσμο, επιβεβαίωσαν ότι το HUAWEI P30 Pro ξεχώρισε αμέσως από τον ανταγωνισμό μέσα από αυστηρά test, reviews και συγκρίσεις. Το τετραπλό σύστημα κάμερας της Leica, διαθέτοντας τον μοναδικό αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum των 40MP και την υπερ-ευρυγώνια κάμερα των 20MP, μαζί με τον φακό με σταθεροποιητή HUAWEISuperZoom κορυφαίο σχεδιασμό στα οπτικά του, παρέχει ακρίβεια και ζουμ που δεν έχει υπάρξει ποτέ σε ξανά κινητό τηλέφωνο. Η ολοκαίνουρια κάμερα HUAWEI Time of Flight (ToF) καταγράφει το βάθος πεδίου, παρέχοντας κορυφαία αποτελέσματα bokeh. Η Huawei κατάφερε την άψογη συνεργασία όλων των παραπάνω για αποτελέσματα με απίστευτη λεπτομέρεια και άψογο δυναμικό εύρος σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments