Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο τέταρτος “εκλεκτός” για τον Ολυμπιακό

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο τέταρτος “εκλεκτός” για τον Ολυμπιακό
Ο Φιορίν Ντουρμισάι αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ύστερα από τον Σενεγαλέζο στόπερ Ουσεϊνού Μπα, τον Σέρβο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Βέλγο φορ Ούγκο Κάιπερς.

Μάλιστα, ο επιθετικός του Πανιωνίου έγινε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

O Φιορίν Ντουρμισάι – Φωτογραφία Eurokinissi


Συγκεκριμένα, στις αρχές του Μαρτίου του 2019 ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Άγγελος Αναστασιάδης ήρθε σε επαφή με τον Ντουρμισάι, για να μάθει τις προθέσεις του, σχετικά με το αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εισπράττοντας την θετική απάντηση του παίχτη. Επομένως, στις 24 Μαρτίου του 2019 ο Ντουρμισάι κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος για τον εκτός έδρας αγώνα με την Βοσνία στις 26 Μαρτίου στο Σαράγεβο για την δεύτερη αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Συνεχίζοντας, όσον αφορά τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, πρόκειται για τέσσερα νέα παιδιά από 22 έως 24 ετών, οι οποίοι – όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Κώστας Νικολακάοπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» – θα κριθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της επόμενης σεζόν.

O Πέδρο Μαρτίνς – Φωτογραφία Eurokinissi


Οι δύο από αυτούς προέρχονται από την ελληνική αγορά, αφού εκτός από τον διεθνή επιθετικό του Πανιωνίου και ο Κάιπερς είχε περάσει με επιτυχία από τα ελληνικά γήπεδα, όντας ο δεύτερος σκόρερ του Εργοτέλη στην προηγούμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, αφού είναι δεδομένο πως σε κάποιες θέσεις θα χρειαστεί ενίσχυση ή θα… χρειαστεί με ενδεχόμενος παραχωρήσεις ορισμένων παικτών το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments