Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Φορτούνη – Σα

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Φορτούνη – Σα
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κλείνει δύο μεγάλα θέματα που τον απασχολούσαν.

Οι υποθέσεις των Κώστα Φορτούνη και Ζοσέ Σα φαίνεται πως τελειώνουν θετικά και ο Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει να τους έχει στις τάξεις του.

Αμφότερες οι υποθέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για τους «ερυθρολεύκους», έστω κι αν δεν υπάρχει τελεσίδικη εξέλιξη, όπως επισημαίνει η «Sportday».

Φωτογραφία Eurokinissi – Ο Ζοζέ Σα 


Για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ειδικά, οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από το να ανακοινώσουν τη συμφωνία και τους όρους παραμονής του, με μοναδική εκκρεμότητα με την Πόρτο, μάλλον, να είναι μόνο η ρήτρα πώλησης είτε στην ίδια είτε σε άλλο σύλλογο.

Ο Σα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, αφού άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε, δίχως να αφήνει περιθώρια στον Μαρτίνς. Να θυμίσουμε, ότι πρόσφατα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο Λοντίγκιν.

Αναφορικά με τον αρχηγό των Πειραιωτών, φαίνεται πως το αίτημά του ικανοποιείται και οι αποδοχές του θα αυξηθούν, την ίδια ώρα που θα άφηνε το λιμάνι μόνο για κάποια εξαιρετική πρόταση.

Ο Φορτούνης γίνεται, επί της ουσίας, «βασιλιάς» στον Ολυμπιακό και η ρήτρα του θα μπορούσε να φτάσει και τα 20 εκατομμύρια για κάθε ενδιαφερόμενο σύλλογο, με τη Ρόμα και την Φενέρμπαχτσε βέβαια να συνεχίζουν να τον παρακολουθούν.

Φωτογραφία Eurokinissi – Ο Κώστας Φορτούνης


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments